Το STAR αποκαλύπτει: Το διεθνές κύκλωμα που έριξε στα δίχτυα του το 19χρονο μοντέλο αναζητά η Interpol

Απορρίφθηκε το αίτημα του Κινέζου δικηγόρου να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση

Μεγάλη έρευνα ξεκινά η Ιντερπόλ σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης της Ειρήνης στο Χoνγκ Κoνγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνη. Το πρωί το μοντέλο παρουσιάστηκε σε δικαστή ο οποίος απέρριψε το αίτημα της να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση.

Το κύκλωμα φαίνεται πως έχει τις ρίζες του στη Λατινική Αμερική και διακινεί ναρκωτικά στην Ασία , την Ευρώπη και την Αφρική. Στην Ελλάδα, υπάρχουν πληροφορίες για έναν Νιγηριανό, ο οποίος είχε στρατολογήσει  τον άνθρωπο που έδωσε την ποσότητα κοκαΐνης στο μοντέλο στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας.

Στις 2.30 ώρα Χόνγκ Κόνγκ, δηλαδή 8.30 το πρωί ώρα Ελλάδος, η Ειρήνη παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά ενώπιον ενός δικαστή του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου της Επαρχίας. Μαζί της ήταν ένας Kινέζος δικηγόρος που της έχει διορίσει το κράτος, μέχρι να βρει δικηγόρο της επιλογής της.

O διάλογος του δικαστή με τον δικηγόρο της Ειρήνης

Δικηγόρος: Ζητούμε να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 100.000 δολαρίων Χονγκ Κονγκ (11.000 ευρώ). Να της επιβάλλετε περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Δικαστής: Απορρίπτεται διότι είναι ξένη υπήκοος, άρα μπορεί να διαφύγει και επίσης είναι μεγάλη η ποσότητα των ναρκωτικών. Να επανέλθετε στις 7 Δεκεμβρίου για νέα ακρόαση.

Η διαδικασία διήρκεσε 5 λεπτά και η Ειρήνη δεν είπε λέξη, καθώς δεν έχει δικαίωμα λόγου. Οι γονείς της με τον Έλληνα δικηγόρο Σάκη Κεχαγιόγλου ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με δικηγόρο του Χονγκ Κονγκ που θα την αναλάβει. 

Τον Δεκέμβριο, που θα κριθεί εκ νέου η φυλάκισή της , κρίσιμο ρόλο θα παίξουν τυχόν εξελίξεις όσον αφορά στο κύκλωμα που, όπως λέει, την ενέπλεξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top