Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αγνοούμενο φοιτητή στην Κάλυμνο – Ψάχνουν μέσα σε πηγάδι στην κορυφή του βουνού

Τι λένε μόνο στο Star οι άνθρωποι που τον είδαν για τελευταία φορά

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι κάτοικοι και η οικογένεια του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου την πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό του, πέντε μέρες μετά από τη μυστηριώδη εξαφάνισή του, μετά από βόλτα που έκανε με το ποδήλατό του στην Κάλυμνο.

Όπως μετέδωσε από το νησί ο ρεπόρτερ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», Γιώργος Σόμπολος, οι έρευνες πλέον επικεντρώνονται σε ένα πηγάδι στην περιοχή Βαθύ, όπου άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο και τη βοήθεια εθελοντών αναζητούν ένα σημάδι του νεαρού φοιτητή.

Στην εκπομπή μάλιστα μίλησαν και οι τρεις γυναίκες που τον είδαν για τελευταία φορά να περνά από το μονοπάτι, όπου βρέθηκε το ποδήλατό του.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ με φοιτητή που αγνοείται στην Κάλυμνο – Η έκκληση της μάνας του στο Star

«Δώδεκα παραείκοσι ήρθα να ταΐσω τα ζώα μου και καθώς μιλούσα με μια κυρία είδα ένα ποδήλατο να περνά από δίπλα μου. Της είπα “ποιος είναι πάλι αυτός”. Πέρασε, άφησε το ποδήλατο λίγο πιο πάνω και ανέβηκε προς τα πάνω. Δεν τον είδαμε ξανά», είπε η μία κυρία.

«Πέρασε το πλακόστρωτο χωρίς να δώσει σημασία. Δεν κρατούσε τίποτα, ούτε καν σάκο και φορούσε μια μαύρη φανέλα. Δεν τον είχα ξαναδεί και μετά από αυτόν πέρασε πολύς κόσμος. Επάνω στο βουνό έχει στέρνες, σπηλιές, μπορεί να έχει χαθεί εκεί», είπε η δεύτερη κυρία που τον είδε.

Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πού πήγαινε ο νεαρός υπό βροχή, χωρίς σάκο, νερό, χωρίς το κινητό του κι ενώ σε λίγες ώρες θα αναχωρούσε για Πειραιά.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ μιλούν για μια πολύ δύσκολη μορφολογία του εδάφους με πολλά πηγάδια και σπηλιές, όπου και έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες, χωρίς όμως να έχει βρεθεί μέχρι στιγμής κάποιο σημάδι του 21χρονου.

Χθες πάντως βρέθηκαν τα παπούτσια και οι κάλτσες του φοιτητή, ενώ η αγωνία για τους δικούς του ανθρώπους κορυφώνεται. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top