Θρίλερ με την 47χρονη αγνοούμενη καθηγήτρια - Αποκάλυψη STAR: Το στοιχείο που θα ρίξει φως στην υπόθεση

Τι λέει ο δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου, τον οποίο είχε επισκεφθεί για να συμβουλευτεί

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία αγνοείται εδώ και μια εβδομάδα. Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο STAR ο δικηγόρος της, το χειρόγραφο σημείωμά της θα ρίξει "φως" στην υπόθεση. 

Η 47χρονη μαθηματικός ζούσε στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο , που ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της. Ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε ήταν η μητέρα της την περασμένη Παρασκευή.

Τα ίχνη της καθηγήτριας χάθηκαν την περασμένη Παρασκευή, όταν επρόκειτο να πάει στη Χαλκιδική για να δει το 6χρονο κοριτσάκι της. Η συνάντηση όμως αυτή δεν έγινε ποτέ.

Έκλαιγε με αναφιλητά η μητέρα της εξαφανισμένης 47χρονης καθηγήτριας στη εκπομπή της Κουτσελίνη-Ξέσπασε κατά του γαμπρού της

«Τελευταία φορά μαζί της μίλησα την Παρασκευή το μεσημέρι. Την κόρη της θα την συναντούσε το Σάββατο το απόγευμα. Εκκρεμούν κάποιες δικαστικές αποφάσεις , είναι τα πράγματα , πάρα πολύ σοβαρά και δύσκολα» δήλωσε η αδελφή της στο Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, η 47χρονη είχε χάσει προσωρινά την επιμέλεια του παιδιού της επειδή διεγνώσθη με κάποιες ψυχολογικές διαταραχές. Για τον λόγο αυτό, πριν από λίγους μήνες, συνοδευόμενη από τον θείο της, επισκέφθηκε τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου για να τον συμβουλευτεί.

Ο ίδιος, μιλώντας αποκλειστικά στο STAR αποκάλυψε το στοιχείο εκείνο που πιστεύει ότι θα ρίξει φως στην πολύκροτη υπόθεση.

«Έχω την αίσθηση ότι θα βοηθήσει η κατάθεση του φακέλου που συνοδεύεται από το χειρόγραφο πολυσέλιδο σημείωμά της, το οποίο είχε δώσει και σε μένα. Θα βοηθήσει τις αρχές να προσανατολιστούν» λέει ο Σταύρος Γεωργίου.

«Η Βάια δεν έχανε συναντήσεις με το παιδί, ποτέ. Όσο και οικονομικά να ήτανε δύσκολα...και τη θαύμαζα γι’ αυτό ως ένα σημείο, γιατί πλήρωνε βενζίνες, πηγαινοερχόταν τρεις φορές την εβδομάδα στη Χαλκιδική, για να τη συναντάει αυτές τις συγκεκριμένες ώρες που είχε» δηλώνει γειτόνισσα της.

Το κινητό της τηλέφωνο, το πορτοφόλι με την ταυτότητά της και το αυτοκίνητό της, βρέθηκαν στο σπίτι της. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η αστυνομία αναζητά ένα άτομο με το οποίο φαίνεται να είχε μιλήσει τηλεφωνικά η 47χρονη. Το άτομο αυτό όμως δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top