Τραγωδία στα Οινόφυτα: Εξιτήριο πήρε ο 25χρονος φαντάρος που γλίτωσε από θαύμα

Ο 20χρονος φίλος του δεν είχε την ίδια τύχη και βρήκε τραγικό θάνατο από το τρένο που περνούσε εκείνη την ώρα

Εξιτήριο από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο πήρε ο 25χρονος φαντάρος, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης γλίτωσε από θαύμα και με μερικές μόνο αμυχές μετά την τραγωδία με το τρένο που διαμέλισε τον φίλο του στα Οινόφυτα.

Ο ΑΤΥΧΟΣ 20ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΙΝΟΗ

Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του 25χρονου φαντάρου.

Μιλώντας στο Star, η μητέρα μητέρα του 25χρονου στρατιώτη που επέζησε, αποκάλυψε πως ο γιος της μετά το δυστύχημα με τον φίλο του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση:

«Ο Βασίλης δεν έχει χτυπήσει, αλλά είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πήρε εξιτήριο. Του δώσανε πέντε μέρες αναρρωτική  και θα ξαναπάμε πάλι να τον δει ψυχολόγος. Τώρα πάμε Καρδίτσα. Ψυχολόγος ήρθε και του το είπε, όχι εμάς δεν μας το επιτρέψανε. Τώρα δεν θυμάται κι αυτός πως έγινε, τι έγινε. Εντάξει ήταν επάνω εκεί στις γραμμές. Από πίσω ήρθε το τρένο, ήταν στενό το πέρασμα, δεν κατάλαβε τίποτα», δήλωσε η Αγγελική Τσιαλούκη.

Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ

ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Σε αυτοψία που πραγματοποίησε το Star, εντοπίστηκαν δεκάδες επικίνδυνα σημεία σε διαβασεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο όπου πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους.

Σε φυλασσόμενες διαβασεις πολύ κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Λαρίσης καθημερινά άνθρωποι και αυτοκίνητα γίνονται ένα καθώς δεν υπάρχει πρόβλεψη και χωριστή σήμανση για πεζούς και αυτοκίνητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο 20χρονος φαντάρος που σκοτώθηκε από τρένο στην Οινόη-Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top