H ανατριχιαστική έκκληση πυροσβέστη στον Κάλαμο: Χρειαζόμαστε ψωμί και νερό, είμαστε σε λιπόθυμη κατάσταση!

Τεράστια η ανταπόκριση των πολιτών – «Η Παναγία μαζί σας» έγραψε ο ίδιος μετά από ώρες

Έκκληση πυροσβέστη στον Κάλαμο:Χρειαζόμαστε ψωμί και νερό

Ανατριχίλα προκαλεί η ανάρτηση ενός πυροσβέστη στον λογαριασμό του στο facebook.

Την ώρα που ο ίδιος και οι συνάδελφοι του κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βοηθήσουν τον κόσμο και να καταπολεμήσουν τις φλόγες, κανείς δεν έχει μεριμνήσει για τη στοιχειώδη φροντίδα αυτών των ανθρώπων.

«Έχουμε έλλειψη νερού δεν έχουμε εποικοινωνια με το κέντρο μας και βρισκόμαστε μετόχι και Αγίους είμαστε σε κατάσταση αφυδάτωσης #Εκλιπαρουμε οποίοι περνάνε από τα οχηματα πυρόσβεσης και έχουν νερό να βοηθήσουν!!!SOS» έγραψε αρχικά χθες και μετά από λίγη ώρα επανήλθε: «Βρισκόμαστε 2 χλμ. δυτικά των Αγίων 3 οχήματα και 20 άντρες 4 από αυτούς πολίτες εθελοντές σε λιπόθυμη κατάσταση χρειαζόμαστε νερό ψωμί και ότι άλλο μπορεί να μας βοηθήσει. Δεν θα υποχωρήσουμε αλλά χρειαζόμαστε την βοήθεια σας αφήστε ότι μπορείτε στα οχήματα της αστυνομίας η της πυροσβεστικής».

Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε άμεση και συγκινητική.

Ο ίδιος, μετά από λίγες μόλις ώρες ευχαρίστησε δημόσια τον κόσμο και με αυταπάρνηση στης συνέχεια ρίχτηκε και πάλι στην άνιση μάχη με το τεράστιο μέτωπο της πυρκαγιάς: «Εύχομαι η Παναγία μαζί σας είμαστε καλά φάγαμε έχουμε νερά και για τρίτη μέρα συνεχίζουμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ που μας βοηθάει και μας στηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις μας παρέχει νερά τρόφιμα και ότι χρειαζόμαστε δυστυχώς οι δυνάμεις μας λιγοστεύουν και προσπαθούμε να ελέγξουμε τα μέτωπα τα οποία είναι πολλά θέλουμε να συνεχίσετε την βοήθεια σας γιατί χωρίς την δικιά σας βοήθεια δεν μπορούμε και πάνω από όλα τους εθελοντές που μας στηρίζουν ΝΑ ‘ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top