Δείτε την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στα Καλύβια...από ψηλά- Απίστευτες εικόνες!

Πιθανότατα από ανθρώπινο χέρι η φωτιά- Πρώτη Ανάρτηση 01-08-2017 20:05

Την αίτια της μεγάλης πυρκαγιάς στην Ανάβυσσο αναζητά το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής, με τους κατοίκους να παραπονιούνται ότι υπήρξε καθυστέρηση στην επέμβαση των δυνάμεων. Από νωρίς το πρωί, ελικόπτερα πετούσαν στην περιοχή και έσβηναν τις τελευταίες μικροεστίες. Συγκλονιστικό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στα Καλύβια σήμερα, Τρίτη.

Στο βίντεο, βλέπουμε ένα ελικόπτερο στρατού τύπου Σινούκ να μαζεύει νερό, ώστε να καταφέρει με τις συνεχείς ρίψεις νερού να θέσει γρήγορα υπό έλεγχο και το τελευταίο μέτωπο, μαζί με τα υπόλοιπα ελικόπτερα και αεροσκάφη, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Η φωτιά ξέσπασε τη Δευτέρα το απόγευμα στα Καλύβια Θορικού και εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα προς τα νότια, λόγω των ισχυρών ανέμων. Η Πυροσβεστική δεν γνωρίζει ακόμα τα αίτια της πυρκαγιάς, σύμφωνα όμως με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ξεκίνησε από οικόπεδο στην οδό Τενέδου, το οποίο ήταν γεμάτο ξερόχορτα και σκουπίδια, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο του εμπρησμού.

Με το πρώτο φως της ημέρας, ελικόπτερα ξεκίνησαν να κάνουν ρίψεις νερού σε όλη την περιοχή των Καλυβίων και της Αναβύσσου. Ήθελαν να σβήσουν και τις τελευταίες μικροεστίες της φωτιάς που, ένα 24ωρο πριν, έθεσε σε συναγερμό κατοίκους και πυροσβεστική.

 

 

 

Οι αξιωματικοί από την διεύθυνση εγκλημάτων εμπρησμού βρέθηκαν στην περιοχή και αναζητούσαν την αιτία της πυρκαγιάς. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για βουνά από χόρτα και ξερά κλαδιά σε συγκεκριμένο σημείο.

 

 

Διαβάστε επίσης: 

Μεγάλη φωτιά στα Καλύβια Αττικής –Μάχη από γη και αέρα για να μην φτάσει στα σπίτια

Κόλαση φωτιάς στα Καλύβια! Η πυρκαγιά εξαπλώνεται προς τη Σαρωνίδα-Αγωνιούν οι κάτοικοι για τα σπίτια της περιοχής

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top