Ανατριχίλα προκαλούν οι μαρτυρίες για το τροχαίο στην Κύμη! Τον έπαιρνε τηλέφωνο ο πατέρας του κι εκείνος ήταν νεκρός

Οι δύο τραυματίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο

Ανατριχίλα προκαλούν οι μαρτυρίες για το τροχαίο στη Κύμη

 

εν χωρά ανθρώπου νους την τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Κύμη, όπου τρεις νέοι άνθρωποι έχασαν της ζωής τους σε τροχαίο μετά από νυχτερινή διασκέδαση.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζουν οι άγνωστες πτυχές της τραγωδίας στην Κύμη! Ακολούθησε την αγάπη της και την βρήκε ο θάνατος

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σπάνε καρδιές, την ώρα που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι τρεις νέοι άνθρωποι χάθηκαν τόσο άδικα και απροσδόκητα.

Διαβάστε επίσης: Κύμη: Νέες λεπτομέρειες για την τραγωδία στην άσφαλτο- Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι

Όπως είπαν κάτοικοι της περιοχής το μοιραίο πρωινό, ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων έπαιρνε συνεχώς στο τηλέφωνο το γιο του, χωρίς όμως να παίρνει καμία απάντηση.

Ο νεαρός ήταν ήδη νεκρός, εγκλωβισμένος μέσα σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ο πατέρας του απεγνωσμένα τον αναζητούσε. Μάλιστα οι κάτοικοι της Κύμης είχαν μάθει τα νέα, όχι όμως και ο πατέρας, στον οποίο δεν έλεγαν τίποτα μέχρι να τον ενημερώσει η αστυνομία.

Λίγο αργότερα τα κακά μαντάτα έφταναν στο σπιτικό του κι εκείνο μάθαινε ότι ο γιος του δεν θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι.

Όσον αφορά τους δύο τραυματίες, τον οδηγό και τον συνοδηγό, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά είναι σε κατάσταση σοκ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top