Την τελική απάντηση δίνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ στον Σκουρλέτη για τους συμβασιούχους

Παραμένει το πρόβλημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων

Την τελική απάντηση δίνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ στον Σκουρλέτη για τους συμβασιούχους

Σήμερα θα δώσει τελικά την απάντησή της στον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη  η ΠΟΕ-ΟΤΑ,  η Εκτελεστική Επιτροπή της οποίας συνεδριάζει  στις 11 το πρωί, σχετικά  με την κυβερνητική ρύθμιση για τους συμβασιούχους των Δήμων, ύστερα και από την χθεσινή συνάντησή τους.

   

Χθες πάντως,  οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ ΟΤΑ στις δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι η πρόταση της κυβέρνησης απέχει αρκετά από τις δικές τους θέσεις.    

Στη νομοθετική ρύθμιση που έχει δεσμευθεί να καταθέσει τη Δευτέρα ο υπουργός Εσωτερικών , οι νυν συμβασιούχοι θα μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται  με νέες συμβάσεις αλλά μέχρι την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων  του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για 2.500 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Όπως υποστηρίζει ο κ.  Σκουρλέτης, δίνεται η δυνατότητα στους δήμους να αναπροσαρμόσουν τα οργανογράμματά τους  προκειμένου να προκύψουν πρόσθετες οργανικές θέσεις, με βάση τις πραγματικές ανάγκες τους,  οι οποίες θα καλυφθούν μέσω ΑΣΕΠ καιν πάλι.

Μέχρι να απαντήσει η ΠΟΕ-ΟΤΑ το πρόβλημα με την συσσώρευση σκουπιδιών παραμένει, καθώς με εξαίρεση λίγους Δήμους, τα απορριμματοφόρα παραμένουν   ακινητοποιημένα.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top