ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΛΟΣ Ελλήνων και Τούρκων για την Αγία Σοφιά

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Την αρχή των επιθέσεων στο διαδίκτυο την έκαναν χθες το απόγευμα  οι Τούρκοι χάκερς με το όνομα Ασλάν Νεφερλέρ Τιμ .Η επίθεση των Τούρκων έγινε όπως ισχυρίζονται γιατί αντιδράσαμε στην ανάγνωση του Κορανιού στην Αγία Σοφιά.

«Έχουμε χακάρει την  επίσημη σελίδα του Έλληνα Πρωθυπουργού.Η Αγιά Σοφιά είναι δική μας».

ΟΙ Έλληνες χακερς δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια. Μιλώντας αποκλειστικά στο σταρ  δυο μέλη των Ελλήνων ανώνυμους εξηγούν γιατί απάντησαν στις προκλήσεις των Τούρκων.

Η επίθεση των Τούρκων στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργού έγινε στις επτά το απόγευμα. Ξημερώματα Σαββάτου οι Έλληνες ανώνυμους απαντούν στους Τούρκους χακερς.

«Τουρκία, Τουρκία, πόσες φορές σου έχουμε πει ότι οι Έλληνες Hackers και οι Anonymous είναι 100 φορές πιο δυνατοί από εσάς. Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την δική μας πραγματική δύναμη. Έριξες μια ιστοσελίδα, θα πέσουν 100 δικές σας. Ερχόμαστε»

Οι Έλληνες ρίχνουν τη σελίδα του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού 24TV  και από τις 12 το μεσημέρι έχουν ξεκινήσει μαζικές επιθέσεις σε τουρκικές ιστοσελίδες.

Οι Τούρκοι τα έχασαν με την επίθεση των Ελλήνων χακερς σε 250 ιστοσελίδες τους σε λιγότερο από 12 ώρες

Ξεκίνησαν οι μαζικές επιθέσεις. Τουρκία είμαστε Έλληνες δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα! Ο κυβερνοπόλεμος. Ξεκίνησε και δεν σταματάει.

Ο κυβερνοπολεμος μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων χακερς είναι πρώτο θέμα στα τουρκικά μέσα με τίτλους όπως «Άμεσα απαντήσεις σε Έλληνες χάκερς».

Η εθνική Αρχή Αντιμετώπισης Ηλεκτρονικών Επιθέσεων ανέλαβε τις έρευνες για την κυβερνοεπιθεση που δέχτηκε χθες το βραδύ από τους Τούρκους η ιστοσελίδα του πρωθυπουργού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top