Οι γονείς του μικρού Μάριου στο Star: "Επιθυμούμε πλήρη δικαίωση"- Συνεχίζει να "βρέχει" σφαίρες στο Μενίδι

Το σχέδιο δράσης της ΕΛ.ΑΣ. για να ηρεμήσουν τα πνεύματα

Σε στενή συνεργασία με τον δήμο Αχαρνών βρίσκεται το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αναζητώντας λύσεις για την άμεση καταπολέμηση της εγκληματικότητας. Στο πλευρό των κατοίκων βρίσκονται και οι γονείς του αδικοχαμένου μαθητή, εκφράζοντας την συμπαράσταση τους, σε μήνυμα που στέλνουν μέσω του Star.

Ακόμη και τώρα, σε πείσμα όσων προηγήθηκαν, συνεχίζει να βρέχει σφαίρες στο Μενίδι.

Μια εφιαλτική πραγματικότητα που η πολιτεία προσπαθεί πλέον άμεσα να βρει τρόπους να την ανατρέψει. 

Έως αργά το βράδυ της Τρίτης, εκατοντάδες κάτοικοι της πολύπαθης περιοχής του Μενιδίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, παρέμειναν συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Όλοι είχαν κάποια δυσάρεστη ιστορία να διηγηθούν, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Ο υπουργός ξεκαθάρισε στο δήμαρχο και στην επιτροπή των κατοίκων ότι υπάρχει πλέον η πολιτική βούληση για πάταξη της εγκληματικότητας  στην περιοχή.

Με μήνυμά τους, μέσω του Star, οι γονείς του αδικοχαμένου μαθητή εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα των κατοίκων.

«Xωρίς καμία απολύτως ρατσιστική διάθεση εκ μέρους μας, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι είναι αυτονόητο πως συντασσόμαστε πλήρως με τις κινητοποιήσεις και τις ενέργειες των συγκατοίκων μας στο Μενίδι, επιθυμώντας αυτές να οδηγηθούν μέχρι την πλήρη δικαίωση».

Στο Μενίδι, η παρουσία της αστυνομίας είναι πλέον εμφανής. Τα καραβάνια των νεαρών, ωστόσο, που είναι εξαρτημένοι από τα ναρκωτικά, συνεχίζουν να καταφθάνουν στα γκέτο για αγορά ηρωίνης.

Αυτά τα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών θα αποτελέσουν την πρώτη προτεραιότητα για την αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top