ΡΑΚΟΣ η Ντόρα Μπακογιάννη: Με αναπηρικό αμαξίδιο εμφανίστηκε πλάι στη σορό του πατέρα της –ΒΙΝΤΕΟ

Το βράδυ της Τετάρτης στο αεροδρόμιο των Χανίων μετά την εξόδιο ακολουθία στην Μητρόπολη Αθηνών

Συντετριμμένη και καταβεβλημένη είναι η Ντόρα Μπακογιάννη από τον θάνατο του πατέρα της Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η πρώην υπουργός, η οποία υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι, πήγε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στην Μητρόπολη Αθηνών με πατερίτσα, υποβασταζόμενη από τον σύζυγο της Ισίδωρο Κούβελο, ενώ εμφανίστηκε στα Χανιά νωρίς το βράδυ της ίδιας μέρας με αναπηρικό αμαξίδιο.

Η σημερινή μέρα ήταν μια από τις δύσκολες της ζωής της, καθώς αποχαιρετά για πάντα τον σπουδαίο πολιτικό και πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία 99 ετών.

Την Τετάρτη κατά την εξόδιο ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού στη Μητρόπολη Αθηνών η Ντόρα Μπακογιάννη δεν έφυγε λεπτό από την σορό του.  Ντυμένη στα μαύρα, η γνωστή πολιτικός δεν μπορούσε να κρύψει τον πόνο και την μεγάλη θλίψη της. Τα δάκρυα από τα μάτια της έτρεχαν "ποτάμι". Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά….

Η κυρία Μπακογιάννη δεν θα ξαναδεί τον πατέρα της, το στήριγμα της, την κολώνα της μεγάλης οικογένεια της. Είναι συγκλονισμένη.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή μετά τον επικήδειο λόγο που εκφώνησε ο αδελφός της και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν η Ντόρα Μπακογιάννη έπεσε στην αγκαλιά του κλαίγοντας.

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, το βράδυ της Τετάρτης η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μεταφέρθηκε με C-130 στα Χανιά, όπου πλήθος κόσμου τον περίμενε για να αποδώσει τιμές. Λίγο νωρίτερα είχαν φτάσει εκεί συγγενείς και φίλοι του πρώην πρωθυπουργού… Ανάμεσα τους ήταν και η κυρία Μπακογιάννη, η οποία εμφανίστηκε σε αμαξίδιο, αφού προφανώς ήταν εξαντλημένη ψυχολογικά και σωματικά λόγω της επέμβασης.

Ωστόσο, θα πρέπει να κρατηθεί δυνατή, καθώς θα γίνει αγρυπνία στην εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής στη Χαλέπα Χανίων, ενώ αύριο Πέμπτη θα πρέπει να οδηγήσει τον πατέρα της στην τελευταία του κατοικία, δίπλα στην επί χρόνια σύντροφο της ζωής του, Μαρίκα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top