«Χάκαραν» τον λογαριασμό του στο facebook δηλώνει ο συνήγορος του Γιώργου Φιλιππάκη

"Ο άγνωστος που διέδωσε αυτή την ψευδή πληροφορία, κατέβασε και την προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε στον Γιάννη Στουρνάρα"/ Πρώτη ανάρτηση: 28-05-2017 13:35

Μετά το μπάχαλο που δημιουργήθηκε από την ανάρτηση στο λογαριασμό του Γιώργου Φιλιππάκη ότι τα ξημερώματα συνελήφθη και αφού η ΕΛ.ΑΣ διέψευσε τη σύλληψή του, ο συνήγορος του δημοσιογράφου και ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ έκανε την εξής δήλωση:

«Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο FACEBOOK στην οποία αναφερόταν ότι συνελήφθη».

Στη συνέχεια, ο Γιάγκος Λαμπίρης πρόσθεσε:

«Ο άγνωστος που διέδωσε αυτή την ψευδή πληροφορία, κατέβασε και την προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε στον Γιάννη Στουρνάρα. Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει την άποψή του, στην οποία και φυσικά εμμένει».

Σημειώνεται ότι μετά την καταγγελία του Διοικητή της ΤτΕ, ο Νίκος Τόσκας  έστειλε την καταγγελία στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία και σχημάτισε δικογραφία και στη συνέχεια την υπέβαλε στον Εισαγγελέα υπηρεσίας. Ο τελευταίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση η οποία θα διενεργηθεί απο τη Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στην παραγγελία του δεν τίθεται ζήτημα αυτόφωρης διαδικασίας, γι'αυτό άλλωστε και ο κ.Φιλιππάκης, όπως αναφέρουν και οι εισαγγελικές πηγές, ουδέποτε συνελήφθη.  
 

ΔΕΙΤΕ επίσης: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ τη σύλληψη Φιλιππάκη

ΔΙΩΞΗ από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά Φιλιππάκη για την απαράδεκτη ανάρτηση στο Facebook εναντίον Στουρνάρα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top