ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ τη σύλληψη Φιλιππάκη

Η σύλληψή του έγινε γνωστή με ανάρτηση του, στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, που έλεγε ότι συνελήφθη τα ξημερώματα!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ τη σύλληψη Φιλιππάκη

Σάλο έχει προκαλέσει από χθες η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη στο facebook! Η ανατροπή έρχεται τώρα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, η ΕΛ.ΑΣ διαψεύδει τη σύλληψη του δημοσιογράφου και ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ.

Η σύλληψή του έγινε γνωστή με  ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, που έλεγε ότι συνελήφθη τα ξημερώματα!

Η ΕΛ.ΑΣ διαψεύδει τη σύλληψη του Γιώργου Φιλιππάκη σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα, επισημαίνοντας πως έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πως θα ακολουθηθεί η ποινική διαδικασία.

Την ίδια ώρα, από το περιβάλλον του Γιώργου Φιλιππάκη, επίσης διαψεύδουν τη σύλληψή του. 

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Γιώργος Φιλιππάκης προχώρησε στη δημοσιοποίηση μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, στην οποία μεταξύ άλλων έγραφε πως: «δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα»!. Εν συνεχεία ακολούθησε παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη. 

Ρεπορτάζ: Βάιος Σύρρος

Επιμέλεια: Σοφία Βάγκα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top