ΒΙΝΤΕΟ: Το Star στο σημείο των ερευνών λίγο πριν εντοπιστεί το άψυχο κορμάκι της μικρής Στέλλας

Την στραγγάλισε και την πέταξε στα σκουπίδια ο πατέρας της

Ένα βίντεο που δείχνει το μέγεθος της κινητοποίησης για τον εντοπισμό της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη λίγο πριν οι αρχές βρεθούν αντιμέτωπες με τη φρικτή κατάληξη του παιδιού εξασφάλισε για το Star, ο ρεπόρτερ του καναλιού Ν. Τσιλιπουνιδάκης.

Όπως θα δείτε κι εσείς αστυνομικοί, μέλη της ομάδας έρευνας του Χαμόγελου του Παιδιού, ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι σαρώνουν την περιοχή γύρω από το σπίτι της οικογένειας.

Οι αρχές είχαν αρχίσει να υποψιάζονται ότι κάτι πολύ κακό έχει συμβεί στο παιδί μετά και από τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε ο πατέρας και μετέπειτα καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της μικρής.

Τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά του Χαμόγελου του Παιδιού, όπως αποκάλυψε στο star.gr ο πρόεδρός του, Κ. Γιαννόπουλος προσπαθούσαν να εντοπίσουν τη ζωή, και δεν μπορούσαν να ανιχνεύσουν το θάνατο.

Δεν το χωρά ανθρώπου νους ότι το κοριτσάκι ήταν πεταμένο στα σκουπίδια ελάχιστα μόλις μέτρα από το σπίτι του, δίπλα ακριβώς από το σημείο που ερευνούσαν οι αστυνομικοί.

Μέχρι που η οσμή του θανάτου ανιχνεύτηκε από τα εκπαιδευμένα σκυλιά και από εκεί και μετά αποκαλύφθηκε η φρίκη και η κτηνωδία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top