Ο δίδυμος αδελφός της 6χρονης Στέλλας ήταν εκείνος που με τα λόγια του έκανε τους αστυνομικούς να σημάνουν συναγερμό και να αρχίσουν να εγκαταλείπουν το σενάριο της εξαφάνισης της μικρής, υποψιασμένοι ότι κάτι χειρότερο είχε συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ειδικός ψυχολόγος εξέτασε το παιδί και όταν τον ρώτησε τι συνέβη ο μικρός είπε «μπήκαν κλέφτες στο σπίτι μας και άρπαξαν την αδελφούλα μου».

Αυτή η φράση έκανε τους αστυνομικούς, αλλά και το ψυχολόγο να καταλήξουν στο συμπέρασμα, ότι ο πατέρας είχε δασκαλέψει το παιδί να πει όσα κι εκείνος ισχυριζόταν μέχρι τότε.

Αμέσως δόθηκε εντολή να μην αδειάσουν οι κάδοι σε ακτίνα 2,5 μέτρων από το σπίτι της οικογένειας και αστυνομικοί, άνδρες των συνεργείων έρευνας του Χαμόγελου του Παιδιού και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι ξεκίνησαν στοχευμένες έρευνες.

Μέχρι που βρέθηκε η σωρός την μικρής Στέλλας, τυλιγμένη με την αγαπημένη της κόκκινη κουβερτούλα μέσα σε μια νάιλον σακούλα, πεταμένη σε ένα κάδο σκουπιδιών πολύ κοντά στο σπίτι της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο 61χρονος, ο οποίος έσπασε και ομολόγησε ότι στραγγάλισε το ίδιο του το σπλάχνο.

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ

Η Στέλλα αρνήθηκε πάλι να κάνει μπάνιο και ξεκίνησε να τον χτυπάει με τα χέρια της στην κοιλιά. Την έσφιξε με το χέρι του πάνω στο στήθος του για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι που κατάλαβε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της. Άνοιξε το χέρι του και το παιδί έπεσε στο πάτωμα. Είδε ότι δεν ανέπνεε και κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε γίνει. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να βγάλει το κοριτσάκι έξω από το σπίτι.

 Ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή στο κοριτσάκι διαπίστωσε ότι ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός συνεπεία απόφραξης των ανωτέρων αναπνευστικών οδών. Επίσης στα χείλη του παιδιού υπήρχαν εκχυμώσεις από το σφίξιμο.

Σήμερα ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη. 

Tags: