ΦΩΤΟ star.gr-Έραναν με λουλούδια τον τάφο του Παντελή τους! Στη διαπασών τα τραγούδια έξω από το νεκροταφείο

Μεγάλη συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο του Παντελίδη

Παντελής Παντελίδης νεκροταφείο

Βουβός ήταν ο πόνος στο ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη. Τα «γιατί» ήταν αμέτρητα «γιατί» και τα δάκρυα πολλά….

12 μήνες μετά τον χαμό του καλλιτέχνη, συγγενείς, φίλοι, και θαυμαστές του τραγουδιστή, αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο Παντέλος τους, όπως συνήθιζαν να τον φωνάζουν, δεν είναι στη ζωή…

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από διάφορα μέρη της Ελλάδας, γέμισαν ασφυχτικά τον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας το πρωί της Κυριακής, ενώ εκατοντάδες πολίτες έσπευσαν κρατώντας ένα λουλουδάκι στα χέρια στο νεκροταφείο, όπου έχει ταφεί ο γνωστός τραγουδιστής…

Νέα παιδιά, με βουρκωμένα μάτια, πήγαν στο μνήμα του καλλιτέχνη, με άλλους να αφήνουν άνθη και άλλους να αφήνουν κεράκια, και σημειώματα, τιμώντας έτσι τη μνήμη του.

Στα μάτια όλων ήταν ζωγραφισμένη η άρνηση. Οι περισσότεροι θαυμαστές του καλλιτέχνη έδειχναν πως δεν έχουν συνειδητοποιήσει την απώλεια του Παντελή. 

Υπήρξαν και κάποιοι παιδικοί φίλοι του τραγουδιστή, που άφηναν αιχμές για τους διάσημους καλλιτέχνες που «θυμήθηκαν» ή «ξέχασαν» τον Παντελή μετά τον θάνατο του.

Πολλοί μιλούσαν για το πλήγμα που έχει δεχθεί η οικογένεια Παντελίδη, μετά τον χαμό του Παντελή, ενώ οι περισσότερο συναισθηματικοί είχαν παρκάρει τα αυτοκίνητα τους έξω από τα νεκροταφεία και έβαλαν στη διαπασών αγαπημένα τραγούδια του καλλιτέχνη .

Ρεπορτάζ: Μαρία Ανδρικάκη

Επιμέλεια: Άννα Σταματιάδου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top