Απαρηγόρητος ο αδελφός του Παντελίδη, Τριντάφυλλος–"Μου λείπεις Παντελή"- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ star.gr

Στο ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου καλλιτέχνη

Τριαντάφυλλος Παντελίδης

Συντετριμμένος είναι ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, ο οποίος δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τον χαμό του άτυχου καλλιτέχνη.

Αν και όπως λένε ο χρόνος είναι γιατρός και επουλώνει τις πληγές, υπάρχουν κάποιες μέρες που ο πόνος της απουσίας και της απώλειας γίνεται αβάσταχτος. Μια τέτοια μέρα είναι η σημερινή Κυριακή για την οικογένεια Παντελίδη, καθώς τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του καλλιτέχνη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τρακάρισμα το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης πήγε από τους πρώτους στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας. Η θλίψη ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του. Ο αδελφός του αγαπημένου τραγουδιστή δέχτηκε λόγια παρηγοριάς και αγκαλιές από συγγενείς, γνωστούς και φίλους.

Λίγες ώρες πριν το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του γνωστού τραγουδιστή, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής, Αποκαλυπτικά, πόσο πολύ τους λείπει ο Παντελής. «Μας λείπει πιο πολύ ο Παντελής ως άνθρωπος,  τα απλά, τα καθημερινά πράγματα, τα οποία δεν τα γνωρίζουν πολλοί. Δεν μας λείπει ο τραγουδιστής, μας λείπει ο αδερφός, ο γιος… Αν ζούσε ο Παντελής θα ήταν χαρούμενος με την αγάπη του κόσμου, την οποία δεν πρόλαβε να την καταλάβει. Σίγουρα ήταν χαρούμενος κι ελπίζω να μας βλέπει και να χαίρεται κι αυτός. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος αγαπάει τον Παντελή και μας στηρίζει, μας βοηθάει, μας έχει αγκαλιάσει και μας νιώθει δικούς του ανθρώπους. Ο κόσμος αγάπησε το απλό παιδί που μπήκε μέσα στα σπίτια των Ελλήνων και τον ένιωσαν δικό τους παιδί», είπε μεταξύ άλλων

Συγκλονιστικά ήταν όμως και τα όσα είπε για τον αδελφό του πρόσφατα στην εκπομπή του Alpha, Αυτοψία, όπου παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι ο πόνος δεν περνάει.«O πόνος δεν περνάει και κάθε μέρα είναι και χειρότερα. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον κόσμο που μας στηρίζει και μας βοηθάει χωρίς κάποιο κέρδος. Όσο υπήρχε ο Παντελής,  μπορεί να πει κανείς ότι έρχονταν για εκείνον. Αλλά τώρα δεν υπάρχει ο Παντελής και ο κόσμος που έρχεται, έρχεται για να μας δείξει την αγάπη του προς εκείνον», είχε πει μεταξύ άλλων.

Ρεπορτάζ: Ανδρικάκη Μαρία, Γιαννοπούλου Τζωρτζίνα

Επιμέλεια: Άννα Σταματιάδου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top