ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR! Οδοντίατρος έπαιρνε “φακελάκι” από μετανάστες στην Αμυγδαλέζα

Σε εξέλιξη έρευνα από τους Αδιάφθορους της αστυνομίας

Ένας οδοντίατρος συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς κατηγορείται ότι έπαιρνε φακελάκι από μετανάστες για να τους εξετάζει! Ο γιατρός ήταν μέχρι σήμερα Πέμπτη στην δομή της Αμυγδαλέζας!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ….

Μετανάστες που έφυγαν από τις χώρες τους για να γλιτώσουν από τον πόλεμο και τους διωγμούς έπεσαν στην… τανάλια ενός οδοντιάτρου.

Ο γιατρός, αφού τους έβαζε να καθίσουν στην οδοντιατρική καρέκλα, μέσα στην δομή της Αμυγδαλέζας, πριν τους εξετάσει, ζητούσε φακελάκι. Πότε 10 ευρώ, πότε 20 ευρώ, πότε 30 ευρώ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες μεταναστών.

Η πληροφορία έφτασε πριν από λίγες μέρες στην διεύθυνση Αλλοδαπών και αμέσως ενημερώθηκαν οι Αδιάφθοροι της αστυνομίας. Το πρωί της Πέμπτης στήθηκε επιχείρηση και μόλις ο γιατρός πήρε τα χρήματα στα χέρια του, συνελήφθη μέσα στην Αμυγδαλέζα.

Μιλώντας με τους αστυνομικούς, ο αλλοδαπός οδοντίατρος φέρεται να υποστήριξε ότι τα χρήματα που πήρε δεν ήταν φακελάκι, αλλά ένα μικρό… φιλοδώρημα που του έδωσε ο συγκεκριμένος μετανάστης.

Πριν την Αμυγδαλέζα, ο συγκεκριμένος γιατρός εξέταζε μετανάστες και στη δομή του Ελαιώνα. Η έρευνα των Αδιάφθορων θα επεκταθεί και στην συγκεκριμένη δομή, ώστε να διαπιστωθεί η τυχόν παράνομη δράση του οδοντιάτρου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολίτικης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top