Η αλληλεγγύη χάθηκε στην...ανεπάρκεια του συστήματος!

Στις ουρές από το χάραμα για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης

Ούτε σήμερα το αρμόδιο υπουργείο μπόρεσε να βρει λύση για να μην τσαλακώνεται η αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας, που συνωστίζονται για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης. Ορισμένοι στήθηκαν στην ουρά από τα μεσάνυχτα.

Ένταση στις ουρές για το για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης επικρατεί και στην Θεσσαλονίκη, αφού και εκεί το σύστημα συνεχώς πέφτει.

Αλλά και στην Αθήνα, η ταλαιπωρία συνεχίζεται. Ποιοι είναι, όμως, οι συμπολίτες προς τους οποίους το κράτος δείχνει το χειρότερο πρόσωπο του?

Οι πλέον αδύναμοι!

Τα ερωτήματα πολλά και η αγωνία μεγάλη...

Η Αν. Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, δηλώνει ότι «τα χρήματα που θα έπαιρναν για  τον Φεβρουάριο, θα τα πάρουν ότι κι αν γίνει. Το πρόβλημα είναι τεχνικό. Αν μπορούν, να μην επιβαρύνουν το σύστημα για δυο μέρες τώρα, τις  πρωινές ώρες που πηγαίνει ο κόσμος  στα ΚΕΠ και στους Δήμους».

Η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Αθηναίων, Μαρία Στρατηγάκη, υποστηρίζει ότι «το πρόβλημα είναι ότι το σύστημα του υπουργείου δεν λειτουργεί. Αρχίσανε 1η Φεβρουαρίου για 700 χιλιάδες άτομα σε ολόκληρη την Ελλάδα και δεν το σήκωσε το σύστημα».

Τέλος, όπως έγινε, γνωστό οι κάρτες σίτισης θα φορτισθούν σήμερα και αύριο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top