ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΦΩΤΙΑ κατοίκων της Λακωνίας για τον μικρό Νεκτάριο που ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ από την ίδια του τη μάνα!

Το έπαιζε στοργική μητέρα στο facebook και στο κορμάκι του παιδιού βρέθηκαν σημάδια από τσιγάρο

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΦΩΤΙΑ κατοίκων της Λακωνίας για τον μικρό Νεκτάριο που ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ από την ίδια του τη μάνα!

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινωνία της Λακωνίας (και όχι μόνο) τις εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του 2,5 ετών Νεκτάριου, ο οποίος φέρεται να κακοποιήθηκε από την ίδια του τη μητέρα και το σύντροφό της.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr,  το παιδάκι αρχικά μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Σπάρτης, ωστόσο στη συνέχεια διεκομίσθη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη προκειμένου να το κρατήσουν στη ζωή.

Στη συνέχεια και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

(Φωτο από facebook)

Φέρει ένα βαρύ τραύμα στο κεφάλι, καθώς και μώλωπες και σημάδια που φανερώνουν κάψιμο από τσιγάρο ή από άλλο αντικείμενο.

Το αγοράκι είναι διασωληνωμένο και δέχεται τεχνητή αναπνοή, ενώ οι γιατροί έχουν κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να το κρατήσουν στη ζωή.

Το star.gr επικοινώνησε με κατοίκους της περιοχής οι οποίοι κατήγγειλαν ότι το παιδί δεν μεγάλωνε σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο 54χρονος σύντροφος της 23χρονης μητέρας είναι σεσημασμένος. Eίχε απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές στο παρελθόν ενώ είχε έρθει και αντιμέτωπος με το νόμο.

Ούτε ο ίδιος, ούτε η νεαρή σύντροφός του εργάζονταν κάπου με αποτέλεσμα πολύ συχνά οι κάτοικοι να τους βλέπουν, συνήθως τους δυο τους, σε κάποιο καφέ της περιοχής.

Μάλιστα, όπως λένε οι περισσότεροι, το αγοράκι δεν το είχαν δει ποτέ να κυκλοφορεί μαζί με τον πατριό και τη μητέρα του, τονίζοντας ότι όντως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ευχή όλων είναι ο μικρός Νεκτάριος να βγει νικητής! 

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη

e-mail: sathanasaki@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top