Επεισόδια στα Εξάρχεια – Έκαψαν ελληνική σημαία

Εμπόριο ναρκωτικών πίσω από τους ταραξίες βλέπει ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Τόσκας

Ένα ακόμα σαββατόβραδο επεισοδίων στα Εξάρχεια. Νεαροί επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στις διμοιρίες γύρω από το Πολυτεχνείο ενώ έκαψαν και μια ελληνική σημαία. Εμπόριο ναρκωτικών πίσω από τους ταραξίες βλέπει ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Τόσκας.

Οι χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται την Αθήνα μπορούν να σταθούν λίγο πιο μακριά και να δουν μια χούφτα ταραξιών να πετούν βόμβες μολότοφ στις διμοιρίες των ΜΑΤ. Αν δεν το δουν Παρασκευή βράδυ, μπορούν να το δουν το Σάββατο...

Έτσι έγινε και σήμερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και για περίπου μια ώρα. Οι νεαροί εκσφενδόνισαν δεκάδες μολότοφ έχοντας ορμητήριο το ιστορικό κτίριο του Πολυτεχνείου με την ανοχή της πανεπιστημιακής κοινότητας που άγνωστο για πιο λόγο δεν αντιδρά ποτέ.

Η οδός Πατησίων έκλεισε για περίπου μια ώρα καθώς υπήρχε κίνδυνος για περαστικούς και οδηγούς. Μάλιστα κάποια στιγμή η ένταση ανέβηκε επικίνδυνα με τους ταραξίες να καίνε, για άλλη μια φορά, την ελληνική σημαία.

Η ειρωνεία ήταν οτι την ώρα που η οδός Τοσίτσα φλεγόταν από τις μολότοφ, λειτουργούσε το αυτόματο σύστημα ποτίσματος του δήμου για τα δέντρα. Αυτό δεν εμπόδισε τους νεαρούς να απειλούν τους αστυνομικούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top