Αποκλειστικό Star: Απέδρασαν τη νύχτα τρεις ισοβίτες δολοφόνοι

Τρόμος στην Αθήνα

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η αστυνομία μετά την απόδραση τριών σκληρών κακοποιών, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί σε ισόβια για δολοφονίες, ληστείες και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί είχαν μεταχθεί από τις φυλακές όπου κρατούνταν και βρίσκονταν προσωρινά στο κτίριο του Μεταγωγών της Αθήνας.

Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ οι τρεις ισοβίτες  κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κατάφεραν να ξεγλιστρήσουν από τη φρουρά και  να αποδράσουν  από το κτίριο της αστυνομίας. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παρουσία και κάποιου συνεργού τους ο οποίος τους περίμενε να τους παραλάβει με αυτοκίνητο.

Από τη πρώτη στιγμή που έγινε αντιληπτή η απόδραση δεκάδες αστυνομικοί της Ασφάλειας από το ανθρωποκτονιών, τη δίωξη ναρκωτικών αλλά  και την Άμεση Δράση πραγματοποιούν ελέγχουν αλλά και έρευνες σε σημεία όπου θα μπορούσαν να έχουν βρει προσωρινό  κρησφύγετο οι δραπέτες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για τους ισοβίτες Μ. Φ.  27 ετών καταδικασμένος για ληστείες και δολοφονίες, Ζ.Κ. 38 ετών καταδικασμένος σε ισόβια για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών και Μ.Κ. 35 χρόνων επίσης καταδικασμένος για εμπορία ναρκωτικών. 

Ρεπορτάζ: Βάιος Σύρρος

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star με την Πόπη Τσαπανίδου εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top