Σήμερα η αλήθεια για το θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο – Διενεργείται η δεύτερη νεκροτομή

Οι γονείς του 21χρονου ελπίζουν να δοθεί τέλος στο θρίλερ

Σήμερα η δεύτερη νεκροτομή στον 21χρονο από την Κάλυμνο

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα, που θα δοθεί ένα τέλος στο πολύκροτο θρίλερ του θανάτου του 21χρονου φοιτητής Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, καθώς θα διενεργηθεί η δεύτερη νεκροτομή μετά από την έγκριση του Εισαγγελέα Εφετών Ρόδου.

Οι ιατροδικαστές στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι έτοιμοι να εξετάσουν τη σορό του φοιτητή, μετά από την επιμονή των γονιών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις ιατροδικαστές θα διενεργήσουν τη νεκροτομή. Από πλευράς κράτους η καθηγήτρια και Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, η επίκουρη καθηγήτρια Σταυρούλα Παπαδόδημα και ο επίκουρος καθηγητής-ανθρωπολόγος Κωνσταντίνος Μωραΐτης.

Από την πλευρά της οικογένειας ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, ο οποίος θα είναι παρών στην εξέταση.

Το αίτημα των γονιών του 21χρονου για δεύτερη νεκροτομή είχε απορριφθεί δύο φορές, όμως την Παρασκευή ο δικηγόρος της οικογένειας, Γ. Γλύκας υπέβαλε νέο αίτημα που τελικά έγινε δεκτό από τον Εισαγγελέα Εφετών Ρόδου.

Οι γονείς αμφισβητούν το πρώτο πόρισμα του ιατροδικαστή, που αναφέρει ότι ο θάνατος του παιδιού τους οφείλεται σε δυστύχημα και πιστεύουν ότι ο 21χρονος είναι θύμα δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη ιατροδικαστική έκθεση, ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι το πτώμα του άτυχου φοιτητή βρέθηκε αρτιμελές και σε αρχικό στάδιο σήψης.

Στο σώμα του έφερε εκδορές, εκχυμώσεις και θλαστικά τραύματα που παραπέμπουν σε πτώση και σύρσιμο πάνω σε επιφάνεια, κάτι που συνηγορεί περισσότερο στην εκδοχή του δυστυχήματος. 

Ο ιατροδικαστής κύριος  Κοτρέτσος που είχε αναλάβει την πρώτη εξέταση, είχε αποφανθεί πως ο θάνατος του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου προήλθε από δυστύχημα και μάλιστα εκτίμησε πως ο άτυχος νέος έμεινε τραυματισμένος και αβοήθητος επί 36 ώρες, προτού αφήσει την τελευταία του πνοή.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top