Το ταξί του πατέρα της Δώρας ερευνά η αστυνομία – Το νέο ξέσπασμα της αδελφής της

Ψάχνουν στοιχεία για τον ύποπτο άνδρα που πήρε κούρσα ο πατέρας της 32χρονης

Το ταξί του πατέρα της Δώρας ερευνά η αστυνομία

Στο μικροσκόπιο των αξιωματικών του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας βρίσκεται το ταξί του πατέρα της 32χρονης Δώρας, η οποία δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, μετά από την κατάθεση του πατέρα ότι λίγο μετά το φονικό πήρε πελάτη στο ταξί του έναν ύποπτο άνδρα από την περιοχή του νεκροταφείου.

Επίσης οι αξιωματικοί ελέγχουν κινητά και επικοινωνίες και ξεκινούν νέο γύρο καταθέσεων, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να ρίξουν φως στο θρίλερ της δολοφονίας της Δώρας.

Χθες, κατά την τετράωρη κατάθεσή του στη ΓΑΔΑ, ο Κώστας Ζέμπερης αποκάλυψε στοιχεία και λεπτομέρειες από τη ζωή της κόρης του, όπως επίσης ότι είχε τέσσερις μήνες να μιλήσει μαζί της, καθώς μετά από το χωρισμό του από τη μητέρα της Δώρας, υπήρχαν αρκετά οικογενειακά προβλήματα.

Οι αξιωματικοί τον ρώτησαν για τους ισχυρισμούς του ότι περίπου δύο ώρες μετά το έγκλημα πέρασε από το σημείο και επιβίβασε στο ταξί του ένα νεαρό που ήταν αναστατωμένος.

Αποφάσισαν μάλιστα να γίνει εξονυχιστική έρευνα από τα στελέχη των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛΑΣ στο ταξί του πατέρα της 32χρονης, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει DNA ή αποτυπώματα που να κουμπώνουν σε αυτά που βρέθηκαν στο χώρο του εγκλήματος.

Η δικηγόρος μάλιστα της οικογένειας της αδικοχαμένης Δώρας είπε σε δημοσιογράφους ότι η Δώρα τον τελευταίο καιρό είχε μια έντονη ανησυχία. Το εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της και εκείνη το κατέθεσε στην αστυνομία. Η οικογένεια έχει υποβάλει κάποια ονόματα για μάρτυρες στην υπόθεση και η δικηγόρος έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει. 

Διαβάστε επίσης: Τα τρία σενάρια που εξετάζει η αστυνομία για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας

Την ίδια ώρα η αδελφή της κοπέλας είχε ένα ακόμα ξέσπασμα μέσω Facebook, κάνοντας καθημερινά post οργής και πόνου.

Ανήμπορη να αποδεχθεί ότι η αδελφή της χάθηκε με τόσο τραγικό και βίαιο τρόπο, το βράδυ της Κυριακής έβγαλε τον πόνο της με μια ανάρτηση στην οποία ανέφερε:

«Φονιά σε περιμένω, θα σε σφάξω και το ορκίζομαι στον άγγελό μου. Αδελφή μου, αίμα μου, θα δικαιωθείς». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top