«Είμαι άνθρωπος των άκρων»-Όταν τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι ο Παραολυμπιονίκης θα γίνει φονιάς

"Όσο πέρναγε ο καιρός δεν αισθανόμουν τα πόδια μου και τότε ψυλλιάστηκα πως δεν θα ξαναπερπατήσω" είχε αποκαλύψει

Παγωμένοι είναι όλοι οι κάτοικοι στο Μοσχάτο μετά το άγριο έγκλημα που έγινε λίγο μετά τις 23:00 την Πέμπτη σε πρακτορείο ΟΠΑΠ.

(Ο Μάριος Λουκόπουλος, που βρήκε τραγικό θάνατο)

Πρωταγωνιστής του εγκλήματος, πασίγνωστος παραολυμπιονίκης κολύμβησης ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ τον 47χρονο, Μάριο Λουκόπουλο για τα μάτια μίας γυναίκας.

 

Η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» έφερε στο φως της δημοσιότητας  ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει τον Παραολυμπιονίκη να μιλάει στους θαυμαστές του για το ατύχημα που είχε το 2002  το οποίο τον καθήλωσε σε αναπηρική καρέκλα.

«Ξέφυγε το αυτοκίνητό μου από μία γέφυρα, έπεσα κάτω και με τρυπήσανε κλαδιά και γυαλιά. Έκατσα δυόμιση μήνες στο νοσοκομείο. Κανένας από τους γιατρούς ούτε και από τους συγγενείς δεν μου είπαν πως δεν θα ξαναπερπατήσω. Κάποια στιγμή λοιπόν όταν ήμουν στο νοσοκομείο και πλησίαζαν οι μέρες για να βγω οι γιατροί μου είπαν πώς θα πρέπει να αισθάνομαι τυχερός που γλίτωσα γιατί άλλοι στην θέση μου δεν θα γλίτωναν και με τόσα χτυπήματα άλλος δεν θα μπορούσε να επιβιώσει. Οπότε τότε μου είπαν πώς ακόμα κι αν δεν ξαναπερπατήσω θα πρέπει να αισθάνομαι τυχερός. Εκείνη την ώρα νευρίασα και του λέω “τι είναι αυτά που λες εγώ δεν πρόκειται να ξαναπερπατήσω;» είπε συναισθηματικά φορτισμένος ο παραολυμπιονίκης και πρόσθεσε:

 

«Πήγα σπίτι και στην πορεία είδα κάτι που δεν μου κόλλαγε. Όσο πέρναγε ο καιρός δεν αισθανόμουνα τα πόδια μου, και εκεί την ψυλλιάστηκα. Τότε νευρίασα πολύ και δεν ήθελα να βλέπω κανέναν. Δεν δεχόμουν κανέναν στο δωμάτιό μου. Είχα ένα ξέσπασμα. Γενικά είμαι των άκρων και σε ό, τι κάνω θέλω να είμαι καλός είτε αυτό είναι καλό είτε κακό. Ό, τι κάνω θέλω να το κάνω καλά. Συνομίλησα με τον ίδιο μου τον εαυτό και είπα στον εαυτό μου πως αν ζήσω θα κάνω  πράγματα αξιοπρεπώς όπως γούσταρω και όχι  κλαψουρίζοντας σαν κοριτσάκι»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top