Παλαμίδα στον φούρνο με βότανα της Μεσογείου

Μία συνταγή από την Εύα Παρακεντάκη

Λαχταριστή παλαμίδα στον φούρνο έφτιαξε η Εύα Παρακεντάκη και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία στους τηλεθεατές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Γλασαρισμένα κοπανάκια κοτόπουλου με σπαστές πατάτες

Υλικά για την παλαμίδα 

1 παλαμίδα ένα κιλό, 3 ντομάτες, 3 καρότα, 3 κολοκύθια, 3 κρεμμύδια ξερά, 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, 6 κ.σ. ελαιόλαδο, 2 σκελίδες σκόρδο, 4 πιπεριές,. αλάτι, πιπέρι, φρέσκο δεντρολίβανο, φρέσκια ρίγανη.

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top