Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια του Απριλίου

Μήπως αυτός είναι ο τυχερός σου μήνας;

Τη Δευτέρα, 8 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ηλιακή έκλειψη στον Κριό. Και οι εκλείψεις σηματοδοτούν πάντα σημαντικές αλλαγές στην εξέλιξή μας, γι’ αυτό και κάθε ζώδιο υφίσταται σημαντικές αναδιαμορφώσεις κατά τη διάρκεια της ολικής έκλειψης ηλίου στον Κριό.

Αυτά είναι τα ζώδια που τον Απρίλιο θα πάρουν απογοητεύσεις

Ιχθύς

Ο Απρίλιος θα έχει ως κεντρικό στοιχείο του την απελευθέρωση της εσωτερικής σου δύναμης και την αναγνώριση των δυνατοτήτων σου. Η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την υπόλοιπη σεζόν. Η ιδιοφυΐα σου θα λάμψει όσο ποτέ άλλοτε. Αυτόν τον μήνα, μην εκπλαγείς με τον τρόπο που οι αισθήσεις σου θα βρεθούν σε εγρήγορση σε υπερβολικό βαθμό. Ο Ποσειδώνας έρχεται σε σύνοδο με τον Άρη στους Ιχθύες τις τελευταίες ημέρες του μήνα, κάτι που θα σε βοηθήσει να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για πολλές επιτυχίες.

Καρκίνος

Άφησε τις καταστάσεις να κυλίσουν με τον δικό τους ρυθμό, και θα δεις πως όλα θα είναι καλύτερα. Πρέπει να αφήσεις τη μαγεία να αναπτυχθεί αργά, ώστε να αναπτυχθεί καλά και όμορφα. Η ηλιακή έκλειψη στον Κριό, στο πρώτο μισό του μήνα, θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε όλα τα πράγματα που αγαπάς και σε κάνουν να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Απλώς, άφησε την καρδιά σου να σε καθοδηγήσει. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 23 Απριλίου θα είναι επίσης μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για εσένα, καθώς θα βρεθούν σημαντικές ευκαιρίες στον δρόμο σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, ετοιμάσου για μια εξαιρετική περίοδο. Αυτός ο μήνας θα σου δείξει ποιος είσαι και θα σε βοηθήσει να «χτίσεις» τον εαυτό σου για το μέλλον. Με τον Άρη και τον Κρόνο στους Ιχθείς να εμφανίζονται ως οι κοσμικοί ευεργέτες σου αυτόν τον μήνα, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι «out of the box», έχοντας παράλληλα επίγνωση των «αδυναμιών» σου. Μερικές φορές, ακόμα και οι πιο αντισυμβατικοί άνθρωποι έχουν συγκεκριμένες πεποιθήσεις που παραμονεύουν στο υποσυνείδητό τους.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top