Αυτά είναι τα ζώδια που τον Απρίλιο θα πάρουν απογοητεύσεις

Ποια ζώδια θα περάσουν άσχημα συναισθηματικά;

Δείτε στο βίντεο ποια ζώδια θα απογοητευτούν τον Απρίλιο 

Ο Απρίλης κορυφώνει στις αρχές του τη σύνοδο μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα, ενώ κατά τα τέλη της εκείνης μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα. Αυτές οι όψεις θεωρούνται σκληρές και μολονότι θα προσφέρουν έρωτες, φέρουν μία τάση εξιδανίκευσης, προειδοποιώντας για έναν αυξημένο κίνδυνο εξιδανίκευσης. Πάμε να δούμε ποιοι επηρεάζουν αρνητικά στα αισθηματικά τους.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/04/2024 – 14/04/2024

Παρθένοι: Παγωμένοι έρωτες

Οι Παρθένοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις προκλήσεις στις ερωτικές τους σχέσεις, όσο η σύνοδος αυτή τους ωθεί να αναζητήσουν μεγαλύτερο συναισθηματικό βάθος και ειλικρίνεια. Εκτιμάται ότι θα αισθανθούν πως οι προσπάθειές τους δεν βρίσκουν ανταπόκριση ή ότι οι σύντροφοί τους δεν είναι εντελώς ειλικρινείς, προκαλώντας σημαντικές απογοητεύσεις και ανασφάλειες. Αντίστοιχα, οι ελεύθεροι με το νέο τους φλερτ οφείλουν να κρατήσουν ανοιχτές τις κεραίες τους, αφού τα κόκκινα θα εμφανιστούν.

Τα ζώδια που μετά τον χωρισμό δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους

 Ιχθείς: Θολά Νερά στον Έρωτα

Για τους Ιχθείς, οι σύνοδοι αυτές φέρνουν μια περίοδο σύγχυσης και βεβαιότητας στις ερωτικές τους σχέσεις. Πολύ πιθανό είναι να 'φτιάχνουν' μία πραγματικότητα με το μυαλό τους και να την αντικατοπτρίζουν στον ερωτικό τους στόχο. Μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες στο να εκφράσουν ή να καταλάβουν τα συναισθήματά τους, προκαλώντας αποστάσεις και παρεξηγήσεις στα αισθηματικά. Η προσπάθεια να βρουν την αλήθεια μέσα στην ομίχλη των συναισθημάτων τους θα είναι η μεγαλύτερη τους πρόκληση.

Σκορπιοί: Ανεκπλήρωτες Προσδοκίες

Οι Σκορπιοί θα αντιμετωπίσουν την πικρία των ανεκπλήρωτων προσδοκιών στις ερωτικές τους σχέσεις λόγω της συνόδου Αφροδίτης και Άρη με τον Ποσειδώνα. Η απαιτούμενη φύση τους μπορεί να προκαλέσει σε απογοητεύσεις, καθώς οι πιθανοί σύντροφοι που τους πλησιάζουν δεν πληρώνουν τις υψηλές τους προσδοκίες. Η επιθυμία για βαθιά συναισθηματική σύνδεση και απόλυτη πίστη μπορεί να τους φέρει αντιμέτωπους με προκλήσεις, όταν ανακαλύπτουν ότι οι σχέσεις τους δεν είναι τόσο ιδανικές όσο είχαν φανταστεί.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top