Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/04/2024 – 14/04/2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Οι Προβλέψεις Για Την Εβδομάδα 08/04/2024 – 14/04/2024

Με τη δεύτερη κατά σειρά έκλειψη του έτους μας υποδέχεται αυτή η εβδομάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πύρινο και παρορμητικό ζώδιο του Κριού και θα φέρει ανακατατάξεις και συνειδητοποιήσεις στις ζωές μας. Αυτή η έκλειψη είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη μας καλεί να εκφραστούμε με αυθεντικότητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Θα νιώσουμε ότι έχει έρθει η στιγμή να βασιστούμε επιτέλους στις δικές μας δυνάμεις ή να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο που θα μας οδηγήσει σε ένα νέο μονοπάτι, ακόμα κι αν το άγνωστο μας τρομάζει.

Πρώτα απ’ όλα όμως είναι σημαντικό να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν και να απαλλαγούμε από καταστάσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους και δεν έχουν να μας προσφέρουν κάτι παραπάνω. Η συγκεκριμένη έκλειψη πραγματοποιείται απέναντι από την Ηλιακή έκλειψη που είχε προηγηθεί στις 14/10/2023 και μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που είχαν ξεκινήσει να μας απασχολούν τότε. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Χείρωνα φωτίζει τις πληγές μας και αναδύονται τραύματα του παρελθόντος προκειμένου να τα απαλύνουμε. Μπορεί να νιώσουμε πιο ευάλωτοι και εκτεθειμένοι, όμως είναι σημαντικό να αποδεχτούμε τις αδυναμίες μας και να συγχωρήσουμε τα λάθη μας. Ο κυβερνήτης της έκλειψης, ο Άρης, σχηματίσει όψη σύνοδο με τον Κρόνο δύο μέρες αργότερα και αυτό σημαίνει ότι καλούμαστε να λάβουμε την ευθύνη των πράξεων μας και να υποστούμε τις συνέπειες, όποιες κι αν είναι αυτές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AsiBiliou (@asibiliou)

Η όψη αυτή μπορεί να φέρει εμπόδια και προκλήσεις στις ερωτικές μας σχέσεις και σε κάποιες περιπτώσεις η προσγείωση στην πραγματικότητα θα είναι αναπόφευκτη. Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να υπάρξουν ξεσπάσματα, συγκρούσεις ή να κορυφωθεί μια κατάσταση, ειδικά εάν καταπιέζαμε το θυμό και τις επιθυμίες μας μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Χρειάζεται λοιπόν σύνεση, μέτρο και αυτοσυγκράτηση αφού οι επιπόλαιες κινήσεις μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις. Στις 11/04/2024 ο ανάδρομος Ερμής θα συναντήσει τον Ήλιο στον Κριό και αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις και σημαντικές συνειδητοποιήσεις για τις σχέσεις μας ή για παρελθοντικές καταστάσεις που μας είχαν αφήσει κάποια ερωτηματικά. Είναι ευκαιρία να επανεξετάσουμε τις αποφάσεις και τις επιλογές μας, αφού μπορεί να αναθεωρήσουμε και να ακολουθήσουμε μια διαφορετική προσέγγιση. Προσπαθήστε να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις και διαμάχες με καθαρό μυαλό, λογική και στέρεα επιχειρήματα.

Δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο αναλυτικά στο www.asibiliou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top