Tρία ζώδια που δεν εκφράζουν τον έρωτά τους

Τα ζώδια που ντρέπονται να εκδηλώσουν τα αισθήματά τους

Είναι όμορφο να σου επικοινωνεί κανείς τα συναισθήματα του, πόσο μάλλον όταν είναι γεμάτα αγάπη και έρωτα. Αυτό το χαρακτηριστικό όμως, δεν εντοπίζεται σε όλους και πολλοί είναι εκείνοι που δυσκολεύονται ιδιαίτερα να είναι διαχυτικοί. Δεν τους αρέσει, είτε ντρέπονται, είτε αποκρύπτουν συναισθήματα και πράξεις που δείχνουν πως είναι ερωτευμένοι και ευάλωτοι.

Tα τρία ζώδια που ανέχονται πολλά ελαττώματα του συντρόφου τους

Αιγόκερως

Για έναν Αιγόκερω τα αισθηματικά και οι ερωτικές σχέσεις θα βρίσκονται σχεδόν πάντα σε δεύτερη μοίρα, όπως και τα συναισθήματα που αφορούν αυτούς τους τομείς. Είναι ιδιαίτερα φιλόδοξα ζώδια και ρίχνουν όλη την ενέργεια τους σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της δουλειάς τους, την καριέρα τους, αλλά και την καταξίωση τους. Αυτή η απόλυτη συγκέντρωση τους στην επιτυχία, μπορεί να επισκιάσει την κλίση τους προς τις δημόσιες εκδηλώσεις στοργής. Θα προτιμήσει τις πολύ ιδιωτικές στιγμές μαζί σου, τις οποίες θα κρατήσει για τον εαυτό του και μόνο.

Υδροχόος

Δεν θα αναπτύξουν καθόλου εύκολα συναισθήματα ερωτικά για κάποιον, και αν το κάνουν πιθανώς θα το κρατήσουν για τους ίδιους. Είναι βαθιά ανεξάρτητα ζώδια και οι εκδηλώσεις αγάπης τους είναι κάπως απρόβλεπτες και σίγουρα όχι δημόσιες. Οι δημόσιες διαχυτικότητες, μπορεί να αισθάνονται πως είναι πολύ συμβατικές για τα γούστα τους. Θα σου δείξουν ίσως το συναίσθημα τους με πολύ παράδοξους τρόπους και σίγουρα όχι συχνά.

Σκορπιός

Μη ξεχνάς πως οι Σκορπιοί έχουν μυστικές πλευρές. Δεν θα εκδηλώσουν τον εαυτό τους καθόλου εύκολα. Είναι εθισμένοι στο μυστήριο και θα σε κάνουν να αναρωτιέσαι και να περιπλανιέσαι τριγύρω τους, ψάχνοντας μάταια να βρεις απαντήσεις. Μπορεί να σε διεκδικήσουν πολύ έντονα, αλλά τα συναισθήματα τους είναι ιδιωτική υπόθεση. Θέλουν να κρατούν την σκέψη και τη φαντασία τους κρυφή από τους άλλους. Ένας Σκορπιός μπορεί ακόμη να αισθάνεται ότι οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής, μειώνουν το βάθος των συναισθημάτων του.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top