Tα τρία ζώδια που ανέχονται πολλά ελαττώματα του συντρόφου τους

Αν είναι ερωτευμένα παραβλέπουν τα πάντα

Σημασία έχει ο συνολικός του χαρακτήρας και αν έχει αξιολάτρευτα στοιχεία. Όταν μιλάμε για κουσούρια, βέβαια, να το ξεκαθαρίσουμε ότι δεν αναφερόμαστε σε ψευτιές, απατεωνιές και απιστίες.

Tα τρία ζώδια που δεν αλλάζουν για κανέναν

ΚΡΙΟΣ

Από τη στιγμή που ο Κριός σε αγάπησε και αποφάσισε ότι θέλει να είναι μαζί σου και να μοιραστεί την ζωή του με εσένα, να ξέρεις ότι σε αποδέχεται όπως ακριβώς είσαι. Δεν κάνει καμία προσπάθεια να αλλάξει το ταίρι του, δεν θα γκρινιάξει και τόσο πολύ και θα παραβλέψει πολλές κακές συνήθειές σου. Η αγάπη βλέπεις όλα τα… νικά και μπορεί να κάνει ακόμα και τον γκρινιάρη Κριό να γίνει «αρνάκι» για χάρη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο χαλαρό και λίγο στον κόσμο του θα λέγαμε. Δεν κάθεται να ασχολείται με μικροπράγματα. Αν κάτι δεν είναι τόσο πια ανυπόφορο, δεν το βλέπει καν. Είναι σαν να μην έγινε ποτέ. Δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει τους άλλους. Άσε που μπορεί τα δικά σου ελαττώματα στα δικά του μάτια να είναι τόσο χαριτωμένα που να τα βλέπει μέχρι και πλεονεκτήματα. Είπαμε, του αρέσει γενικά να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα.

Ποια ζώδια κάνουν σχέσεις με «γερά θεμέλια»

ΙΧΘΥΕΣ

Τρίτο ζώδιο στην σχετική μας λίστα, είναι ο Ιχθύς. Πρόκειται για ένα άτομο που ούτως ή άλλως είναι λίγο στον κόσμο του. Και να έχεις κουσούρια, δεν τα βλέπει καν. Ούτε που του περνάνε από το μυαλό… Ειδικά αν είναι ερωτευμένος μαζί σου και σε βλέπει με τα ροζ γυαλιά του. Εκεί να δεις… Όταν είναι ευτυχισμένος στην σχέση του, τα προσπερνά όλα και δεν ασχολείται καν.

Επιμέλεια: ΜyLife Team
Πηγή: Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top