Ποια ζώδια κάνουν σχέσεις με «γερά θεμέλια»

Αυτά τα ζώδια μπορείς να τα εμπιστευτείς και να κάνεις το επόμενο βήμα

Δείτε πώς θα είναι η εβδομάδα για το κάθε ένα από τα 12 ζώδια του κύκλου/οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο breakfast@star

Αν θέλεις γάμο και παιδιά, τότε σου συνιστούμε ανεπιφύλακτα ένα από τα παρακάτω ζώδια. Είναι ό,τι πρέπει για να "ανοίξεις" σπίτι, να τα εμπιστευτείς και να ξεκινήσεις μαζί τους μια νέα ζωή.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 26/02/2024 – 03/03/2024

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος εκ φύσεως έλκεται από την άνεση και την ασφάλεια που παρέχει η οικογένεια. Δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να περιτριγυρίζεται από αγάπη άνευ όρων που θα κρατήσει μια ζωή. Παρόλο που είναι γνωστός για την κυκλοθυμία του, η υπομονετική και στοργική πλευρά του είναι αυτή που θα αναδειχθεί και θα αναλάβει δράση όταν πρόκειται για τα δικά του παιδιά. Ως γνωστόν, ο Καρκίνος εκπέμπει μια πολύ μητρική και στοργική ενέργεια, χάρη στη σύνδεσή του με τη Σελήνη, το ουράνιο σώμα που σχετίζεται με το συναίσθημα.

ΛΕΩΝ

Η καρδιά του Λέοντα είναι τόσο γεμάτη από αγάπη, που ανυπομονεί να αποκτήσει μια ολόκληρη οικογένεια για να την μοιραστεί μαζί τους. Ο Λέων είναι επίσης ένα απόλυτο παιδί στην καρδιά του και του αρέσει να είναι παιχνιδιάρης. Οπότε επιλέγει να μένει νέος στην καρδιά και να βρίσκεται σε διαρκή σύνδεση με το παιδί μέσα του. Οι περισσότεροι Λέοντες ενθουσιάζονται με την προοπτική μελλοντικών οικογενειακών περιπετειών και ομαδικών φωτογραφιών. Απλώς, μην έρθεις ποτέ σε αντιπαράθεση και μην ενοχλήσεις με οποιοδήποτε τρόπο τα παιδιά του, καθώς ο Λέων είναι έντονα προστατευτικός και γρήγορα θα μάθεις ότι αυτό το… γατάκι έχει νύχια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να εκπλήσσεσαι που βλέπεις τον Σκορπιό σε αυτήν τη λίστα, αφού έχει τη φήμη του μυστηριώδους και συχνά αφόρητου ανθρώπου. Με την συμπεριφορά του, είναι εύκολο να ξεχάσεις ότι κάτω από αυτήν την έντονη και παθιασμένη προσωπικότητα, βρίσκεται κρυμμένο ένα πολύ συναισθηματικό ζώδιο του νερού. Στον πυρήνα του όμως, αυτό που επιθυμεί περισσότερο είναι ένας σύντροφος στον οποίο θα μπορέσει να δώσει τα πάντα. Θέλει να απελευθερώσει όλη την αγάπη και την τρυφερότητα που κρύβει βαθιά μέσα του και να μοιραστεί τη ζωή του με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Μόλις βρει τον κατάλληλο σύντροφο, είναι έτοιμος να επισημοποιήσει πλήρως τη σχέση του, μέσα από την δια βίου δέσμευση που δημιουργείται με μια οικογένεια.

Επιμέλεια: ΜyLife Team
Πηγή: mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top