Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 26/02/2024 – 03/03/2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Οι Προβλέψεις Για Την Εβδομάδα 26/02/2024 – 03/03/2024

Ο Φεβρουάριος, ένας μήνας που μας ταρακούνησε για τα καλά, πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος του, όμως οι σημαντικές πλανητικές εξελίξεις δε σταματάνε εδώ, αφού η εβδομάδα που ξεδιπλώνεται μπροστά μας έχει μεγάλο ενδιαφέρον και αρκετά σκαμπανεβάσματα. Στις 27/02/2024 έχουμε το τετράγωνο Άρη-Δία, μια όψη που ενισχύει τη σεξουαλικότητα και μας κάνει πιο τολμηρούς και διεκδικητικούς στο ερωτικό κομμάτι. Από την άλλη πλευρά όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί μπορεί να κάνουμε επιπολαιότητες ή να οδηγηθούμε σε υπερβολές. Στη συνέχεια της εβδομάδας έχουμε την τριπλή σύνοδο Ήλιου-Ερμή-Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό σημαίνει ότι θα προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες και συνειδητοποιήσεις.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AsiBiliou (@asibiliou)

Τώρα θα ζυγίσουμε τα δεδομένα με λογική και το συναίσθημα θα μπει σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξουμε να μη γίνουμε υπερβολικά αυστηροί ή επικριτικοί με το πρόσωπο που έχουμε απέναντι μας. Στις 29/02/2024 το κλίμα θα γλυκάνει αφού το εξάγωνο Ερμή-Δία θα βελτιώσει την επικοινωνία και τις επαφές μας και θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Με εξίσου θετική διάθεση θα μας υποδεχτεί και ο Μάρτιος, αφού το εξάγωνο Ήλιου-Δία φέρνει καινούριες ευκαιρίες που θα μας χαρίσουν μια πνοή ανανέωσης και αισιοδοξίας.

Η εβδομάδα όμως κλείνει με αστάθεια και ανατροπές, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 03/03/2024 φέρνει εντάσεις μέσα στις σχέσεις. Ένα πρόσωπο μπορεί να αποστασιοποιηθεί από κοντά μας ή να φερθεί αψυχολόγητα, ενώ μπορεί και εμείς οι ίδιοι να νιώσουμε έντονη την ανάγκη να απομακρυνθούμε ή να διεκδικήσουμε περισσότερη ανεξαρτησία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σπάσουμε δεσμά που μας κρατάνε στάσιμους και θα επαναστατήσουμε ενάντια σε ό,τι μας καταπιέζει και δεν μας επιτρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Προσοχή σε ξαφνικούς έρωτες που προσφέρουν έξαψη και ενθουσιασμό αλλά δεν σας προσφέρουν την απαιτούμενη σιγουριά και σταθερότητα για να εξελιχθούν σε κάτι σταθερό.

Δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο αναλυτικά στο www.asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top