Θέλεις να αποκτήσεις περισσότερα λεφτά; Πώς να το καταφέρεις

Η αποταμίευση είναι το Α και το Ω

πώς να αποκτήσεις παραπάνω λεφτά

Η ακρίβεια σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες μας βγάζει κάθε μήνα εκτός budget, χωρίς να προλάβουμε καν να το συνειδητοποιήσουμε.

Επειδή όμως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα διαθέσιμο ποσό στην άκρη για μια ώρα ανάγκης ή για ένα ταξίδι, θα μοιραστούμε μαζί σου μερικά εύκολα tips που θα σε βοηθήσουν να μειώσεις τα έξοδα του μήνα. Έτσι ό,τι περισσεύει θα το βάζεις στην άκρη. 

Διοργάνωσε το τέλειο και οικονομικό παιδικό πάρτι!

1) Πες ναι στο σπιτικό φαγητό και τον καφέ

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολλά χρήματα θα εξοικονομήσεις αν κόψεις το delivery. Ο καφές και τα διάφορα σνακ που τσιμπολογάς στο γραφείο κάνουν κακό στο πορτοφόλι σου.

2) Πλήρωσε με μετρητά 

Είναι γεγονός ότι από την ημέρα που οι κάρτες έγιναν προέκταση του χεριού μας δεν μπορούμε να βάλουμε χρήματα στην άκρη. Όταν πληρώνεις παντού με κάρτα χάνεις την αίσθηση των χρημάτων με αποτέλεσμα να ξοδεύεις αλόγιστα ποσά.

3) Εκμεταλλεύσου προσφορές

Τα περισσότερα καταστήματα διαθέτουν smart deals που συμφέρουν. Αν πάλι διαθέτεις κουπόνια από τη δουλειά σου, εκμεταλλεύσου τα στο έπακρο.

 

4) Αποχαιρέτησε οριστικά τις συνδρομές που δεν χρειάζεσαι

Κακά τα ψέματα όλες έχουμε σπαταλήσει χρήματα σε συνδρομές που μας είναι εντελώς περιττές. Αν για παράδειγμα πληρώνεις Νetflix ενώ δεν βλέπεις ούτε μία σειρά, ήρθε η ώρα να «παγώσεις» την συνδρομή σου. 

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top