Διοργάνωσε το τέλειο και οικονομικό παιδικό πάρτι!

Δες tips - Θα το χαρεί και το παιδί σου και εσύ!

Δες πώς να ετοιμάσεις μια εύκολη και γρήγορη τούρτα crunchy με 6 υλικά - Βίντεο από STAR

Τα πάρτι για τα παιδιά είναι μέρα χαράς μιας και θα παίξουν, θα πάρουν δώρα, θα γελάσουν και θα δουν τους φίλους τους. Για να είναι όμως και για εσένα η προετοιμασία αυτής της μέρας ευχάριστη (και από οικονομικής άποψης και από θέμα άγχους) μαζέψαμε μερικά tips που θα σε βοηθήσουν. 

3 απαντήσεις για τις «δύσκολες» ερωτήσεις των παιδιών

Παρακάτω διάβασε μερικά έξυπνα tips. 

Οι καλεσμένοι

Μειώνεις τους καλεσμένους, άρα μειώνεις και τα έξοδα. Το ζητούμενο είναι το παιδί να μην στερηθεί το πάρτι του, οπότε δεν είναι απαραίτητο να καλέσεις τους πάντες. Μπορείς να συζητήσεις με το μικρό σου και να του ζητήσεις να σου πει τους πιο κοντινούς του φίλους.

Η πρόσκληση

Κάνε τις προσκλήσεις χειροποίητες, κατασκευάζοντας τις μαζί με το παιδί σου. Θα τις ζωγραφίσετε, θα κόψετε, θα κολλήσετε, θα γράψετε και θα έχετε τελικά φανταστικές προσκλήσεις. Μια ακόμη οικονομική λύση είναι να τις φτιάξεις ηλεκτρονικά και να τις στείλεις στους γονείς. 

Το μενού 

Μπορείς να το επιμεληθείς μόνη σου ψήνοντας γρήγορα τυροπιτάκια ή σπανακοπιτάκια, σνακ λαχανικών, φρουτάκια κομμένα σε ωραία σχήματα. Επίσης μπορείς να βάλεις σε μπολάκια ποπ κορν ή πατατάκια. Όσον αφορά τα ποτά μπορείς να φτιάξεις σπιτική λεμονάδα, να έχεις φυσικούς χυμούς και νερό. Κρασί και μπύρα για τους γονείς αρκεί.

Η τούρτα

Μπορείς να την φτιάξεις μόνη σου επίσης. Θα βρεις υπέροχες συνταγές. Και εύκολες και πιο «σύνθετες» αν πιάνουν τα χέρια σου.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top