Έξυπνες δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις με τα παιδιά μέσα στο σπίτι

Περάστε χρόνο μαζί καλλιεργώντας τη φαντασία

Η Ιωάννα Ναλμπαντούδη, ιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου, δίνει έξυπνες ιδέες για δραστηριότητες των παιδιών στο σπίτι/ Βίντεο star.gr

Ψάχνεις πώς να απασχολήσεις το παιδί σου στο σπίτι, μιας και το κρύο δεν σας επιτρέπει να κάνετε δραστηριότητες στην αυλή ή στο πάρκο της γειτονίας;

Διοργάνωσε το τέλειο και οικονομικό παιδικό πάρτι!

Μην ανησυχείς όλες τις μαμάδες τα ίδια σκέφτονται, γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά που θα βοηθήσουν και στη σχέση σας!

Φτιάξτε πρωτότυπους σελιδοδείκτες

Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους σελιδοδείκτες στα εξωσχολικά αλλά και τα σχολικά τους βιβλία και να κάνουν την ώρα του διαβάσματος λίγο πιο διασκεδαστικής. Χαρτονάκια, χρώματα, αυτοκόλλητα και…φαντασία! 

Φτιάξτε κατασκευές με ζυμαρικά

Οι μαμάδες που έχουν δημιουργήσει το κανάλι «What’s Up Moms» στο YouTube δίνουν ιδέες για διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες κατασκευές με ζυμαρικά. Άνοιξε ντουλάπια, βρες ζυμαρικά σε διάφορα σχέδια και ξεκινήστε. 

Διασκέδασε με τα παιδιά σου φτιάχνοντας ευφάνταστες κατασκευές με ζυμαρικά / Φωτογραφία από Pexels / Senanur Ulusoy

Κάντε ζωγραφιές με την παλάμη του χεριού

Φτιάξτε ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες ζωγραφιές με τα την παλάμη του χεριού σας. Τα μικρά θα ενθουσιαστούν, θα ανακαλύψουν τη χαρά της δημιουργίας και θα εξασκήσουν τις κινητικές τους δεξιότητες.

Μαγειρέψτε παρέα

Μαγειρεύοντας, τα παιδιά ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας, εξοικειώνονται με τροφές και υλικά, εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες. Μπείτε μαζί με τα μικρά σου στην κουζίνα και φτιάξτε ζεστά ροφήματα και λιχουδιές. 

Πηγή: mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top