Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/02 – 12/02/2023 από την Άση Μπήλιου

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Βρισκόμαστε στον απόηχο της Πανσελήνου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ζώδιο του Λέοντα και ίσως χρειαστούν ακόμα μερικές ημέρες μέχρι να ηρεμήσει εντελώς η κατάσταση, ειδικά εάν ανήκετε στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου.

Με ποια ζώδια κάνει ένας Υδροχόος σχέσεις ζωής;

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 06/02/2023, μια όψη η οποία θα κατευνάσει τα πνεύματα αφού θα φέρει περισσότερη κατανόηση μέσα στις σχέσεις. Θα ειπωθούν λόγια που θα γλυκάνουν την καρδιά μας, θα μας ανακουφίσουν και θα νιώσουμε την επιθυμία να εκφράσουμε όσα νιώθουμε για τους άλλους.

Στις 08/02/2023 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόσμενες γνωριμίες ή ξαφνικές συναντήσεις που θα μας χαροποιήσουν. Η ημέρα αυτή είναι ιδανική για ραντεβού ή για επαφές με άτομα τα οποία θα μας προσφέρουν έξαψη και ενθουσιασμό.

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου - Πώς θα είναι ο μήνας για κάθε ζώδιο;

Στις 10/02/2023 ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι μας. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία για να αγγίξουμε ζητήματα που αποφεύγουμε υπό άλλες συνθήκες και να εκμυστηρευτούμε μυστικά ή πράγματα που μέχρι τώρα κρατούσαμε για τον εαυτό μας. Είναι επίσης πιθανό να γίνουν αποκαλύψεις και να έρθουν στην επιφάνεια αλήθειες σχετικά με το πρόσωπο που έχουμε απέναντι μας.

Στις 11/02/2023 ο Ερμής εγκαταλείπει το αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου και εισέρχεται στο προοδευτικό και ανοιχτόμυαλο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει έως τις 02/03/2023. Η θέση αυτή του Ερμή βάζει σε πρώτο πλάνο την εγκεφαλική επικοινωνία και φέρνει κοντά μας άτομα εκκεντρικά ή αντισυμβατικά με κάποιο τρόπο. Είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος για να εμπλακούμε σε νέες παρέες, να έρθουμε πιο κοντά σε φίλους ή με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις με εμάς.

Διαβάστε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top