Έχεις φάει «κόλλημα» αλλά εκείνος όχι; Τι να κάνεις!

Μήπως τελικά η μόνη ερωτευμένη είσαι εσύ;

Ο έρωτας είναι ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα, αν είναι αμοιβαίος. Δεν είναι πάντα όμως. Σε όλες μας κάποια στιγμή έτυχε ή θα τύχει να ερωτευτούμε έναν άντρα που δεν θα έχει για εμάς τα ίδια συναισθήματα. Και όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, ότι δεν έχουμε, το θέλουμε πιο πολύ.

Γεννημένη ανάμεσα σε δυο ζώδια: Τι σημαίνει για την προσωπικότητα σου;

Πιο κάτω σου έχουμε 4 τρόπους για να φύγεις… κυρία κι αν θέλει ας στην τελική, αν σε θέλει ας σε διεκδικήσει: 

Η ώρα της απομυθοποίησης 

Όταν μας αρέσει κάποιος, έχουμε την τάση να τον εξιδανικεύουμε και να παρακάμπτουμε τα ελαττώματά του. Τώρα πρέπει να κάνεις focus σε αυτά και να σταματήσεις να τον βλέπεις απλά υπέροχο!

Κόψε κάθε επικοινωνία 

Είναι δύσκολο όμως πρέπει να σταματήσεις να του μιλάς τόσο ή να επιδιώκεις να τον δεις τυχαία ή στοχευμένα. Κάνε λίγο στην άκρη αν έχετε κοινές παρέες και σταμάτα να ρωτάς γι’ αυτόν που είναι και τι κάνει. Επιπλέον, σταμάτα να του κάνεις stalking στα social media και κυρίως να διαβάζεις παλιές συνομιλίες!

7 Red Flags που φαίνονται από το πρώτο κιόλας ραντεβού

Έχεις φάει «κόλλημα» αλλά εκείνος όχι; Τι να κάνεις!

Διάλεξε «εσένα»

Μην κάθεσαι να χαλάς την ψυχολογία σου για τον καθένα και προσπάθησε να τα βρεις με τον εαυτό σου. Δεν «φταις» εσύ που δεν σε θέλει – απλά δεν είναι αμοιβαία τα συναισθήματα! Δεν σημαίνει ότι υστερείς κάπου ή ότι δεν είσαι αρκετά καλή. Κάτσε λίγο μόνη σου να ηρεμήσεις και να ανακαλύψεις εκ νέου ποια είσαι και τι θέλεις από τη ζωή σου!

Κράτα τον εαυτό σου απασχολημένο

Όπως γίνεται και με έναν χωρισμό, καλό είναι όταν έχεις ένα crush που δεν σε θέλει, να βρίσκεις τρόπους να ξεχνιέσαι! Το top 2 είναι: δουλειά- φίλοι! Κάτσε δούλεψε και κανόνιζε καφέδες και ποτά με τους φίλους σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να μην τον σκέφτεσαι συνέχεια. Μην του αφιερώνεις χρόνο που εκείνος δεν αφιερώνει σίγουρα σε εσένα!

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top