Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 24/10/2022 – 30/10/2022

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Όσα είπε η Άση Μπήλιου στο Stars System το Σάββατο 22/10/22

H τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου θα είναι και η πιο επεισοδιακή του μήνα αφού ξεκινάει με ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς, που δεν είναι άλλο από τη μερική Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10/2022.

Πώς να καταλάβεις ότι δεν ενδιαφέρεται αληθινά ακόμη και αν σε φλερτάρει

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 24/10/2022 – 30/10/2022

Αυτή η έκλειψη μας ωθεί να έρθουμε σε επαφή με τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας και να παλέψουμε με τις εμμονές και τις ανασφάλειες που μας κρατάνε πίσω. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη φέρνει στο επίκεντρο ζητήματα σχέσεων και μας κάνει να αναρωτηθούμε εάν το άτομο που έχουμε δίπλα μας αξίζει τελικά τον χρόνο και την ενέργεια μας. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που συνδέεται με καταστάσεις κρίσης και μεταμόρφωσης, επομένως εάν συνειδητοποιήσετε ότι βρίσκεστε σε μια τοξική σχέση, τώρα θα νιώσετε την επιθυμία να απομακρυνθείτε και να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι, ακόμα κι αν μια τέτοια απόφαση είναι οδυνηρή ή έχει απώλειες.

Στις 27/10/2022 το τρίγωνο Ερμή-Άρη μάς χαρίζει θάρρος και αποφασιστικότητα και είναι η ιδανική στιγμή για να εκφράσουμε με ειλικρίνεια τις σκέψεις μας ή να αναλάβουμε ρίσκα και πρωτοβουλίες. Ωστόσο, αργότερα την ίδια ημέρα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σας και δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις.

Στις 28/10/2022 ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, ο Δίας, θα κάνει μια τελευταία είσοδο στο ζώδιο των Ιχθύων όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20/12/2022. Ο Δίας σε ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά, έρχεται για να γλυκάνει το κλίμα και να φέρει περισσότερη κατανόηση, ενσυναίσθηση και συμπόνια μέσα στις σχέσεις μας. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα μπορέσουμε να εκφράσουμε την πιο ρομαντική και ευαίσθητη πλευρά μας και θα μας δοθεί η ευκαιρία να ζητήσουμε και να δώσουμε συγχώρεση.

Στις 29/10/2022 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 17/11/2022. Τώρα οι συζητήσεις θα γίνουν πιο ουσιαστικές και θα νιώσουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ενδόμυχες σκέψεις μας και τα πιο κρυφά συναισθήματα μας. Μπορεί να είμαστε πιο επιφυλακτικοί απέναντι σε λόγια που ακούμε, όμως δεν θα πρέπει να μας κατακλύσουν οι εμμονές και οι φοβίες.

Στις 30/10/2022 ο Άρης θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι και τις 12/01/2022. Αυτή η ανάδρομη κίνηση θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε σχετικά με τις κινήσεις μας ή τις αποφάσεις που έχουμε πάρει στα ερωτικά μας. Μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να νιώσουμε ότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε και πώς να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας, επομένως δεν είναι το ιδανικό διάστημα για να πάρουμε πρωτοβουλίες ή να κάνουμε νέα ξεκινήματα.

Διαβάστε αναλυτικά την εβδομαδιαία ερωτική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top