Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/10/2022 – 09/10/2022

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, έχει επιστρέψει ήδη από την Κυριακή 02/10/2022 σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου και τώρα σιγά – σιγά θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους και θα δούμε πιο ξεκάθαρα τι συμβαίνει γύρω μας. Αυτό βέβαια δεν θα συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη, επομένως χρειάζεται λίγη ακόμα υπομονή μέχρι να ομαλοποιηθούν οι καταστάσεις.

Στις 07/10/2022 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα (με τον Ερμή σε ορθή πορεία αυτή τη φορά) μας χαρίζει πειθώ, επομένως είναι η ιδανική ευκαιρία για να ζητήσουμε μια χάρη ή να πάρουμε κάποιον με το μέρος μας. Οι ημέρες αυτές προσφέρονται για βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις και καλούμαστε να εκφράσουμε στους άλλους ακόμα και τις πιο ενδόμυχες σκέψεις μας.

Την ίδια ημέρα, η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα θα φέρει στο προσκήνιο ένα τραύμα του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσουμε ένα άτομο το οποίο θα μας υπενθυμίσει τις αδυναμίες μας. Θα είμαστε γενικώς αρκετά ευάλωτοι και θα έχουμε περισσότερη ανάγκη άτομα τα οποία θα μας κάνουν να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και θα μας εκτιμήσουν γι’ αυτό που είμαστε.

Διαβάστε αναλυτικά την εβδομαδιαία ερωτική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top