Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό: Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Η Άση Μπήλιου αναλύει την ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά στις 9/9

Ο πλανήτης της επικοινωνίας και της σκέψης, ο Ερμής, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό στις 09/09/2022, ενώ από τις 23/09/2022 θα επιστρέψει για λίγο στο γήινο ζώδιο της Παρθένου. Η ανάδρομη αυτή πορεία θα ολοκληρωθεί στις 02/10/2022 και μέσα σε αυτές τις τρεις εβδομάδες καλούμαστε να κάνουμε μια ενδοσκόπηση και να επαναπροσδιορίσουμε κάποιες καταστάσεις, παρόλο που δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και τα εμπόδια στην επικοινωνία και τα σχέδια μας.

Αφροδίτη στην Παρθένο: Πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο;

Σχέσεις και συνεργασίες στο μικροσκόπιο

Το ζώδιο του Ζυγού συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες μας, επομένως αυτοί οι τομείς θα μπουν στο μικροσκόπιο και θα χρειαστεί να δούμε κάποια πράγματα από την αρχή μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο ανάδρομος Ερμής μας καλεί να κάνουμε μια παύση, να πάρουμε μια ανάσα και να επανεξετάσουμε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Η σκέψη τώρα στρέφεται στο παρελθόν, προκειμένου να επαναξιολογήσουμε αποφάσεις που πήραμε μέσα στο προηγούμενο διάστημα, να κάνουμε ξεκαθαρίσματα μέσα μας, να ζυγίσουμε τα υπέρ και τα κατά, να διορθώσουμε λάθη και να κατανοήσουμε καλύτερα κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις. Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να κλείσουμε εκκρεμότητες, να συναντήσουμε πρόσωπα με τα οποία είχαμε χαθεί και να φέρουμε στο προσκήνιο συζητήσεις που είχαμε αφήσει στη μέση και μας έχουν αφήσει αναπάντητα ερωτήματα.

Σεπτέμβριος 2022: Οι ερωτικές προβλέψεις του μήνα από την Άση Μπήλιου

Ώρα να ρίξουμε τους τόνους και να κάνουμε εάν βήμα πίσω

Δεν θα πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι ο Ζυγός είναι το ζώδιο της αρμονίας, επομένως θα νιώσουμε την ανάγκη να ρίξουμε τους τόνους και να αναζητήσουμε τρόπους για να αποκαταστήσουμε την αρμονία και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα. Θα πρέπει, ωστόσο, να προσέξουμε πώς θα εκφραστούμε και πώς θα μιλήσουμε στους άλλους, αφού θα είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις και να παρερμηνευτούν τα λόγια μας. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται στην επικοινωνία σας και να επιβεβαιώνετε όσα συμφωνείτε και κανονίζετε με τους άλλους. Παρατηρήστε πολύ προσεκτικά τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, όμως μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις που θα σας δεσμεύσουν. Είναι πολύ σημαντικό να αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις και να αποφύγετε ανθρώπους που σας προκαλούν σύγχυση και δεν είναι ξεκάθαροι απέναντι σας. Εάν επανέλθει ένα πρόσωπο από το παρελθόν, προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα και μη βιαστείτε να δώσετε δεύτερη ευκαιρία χωρίς να γνωρίζετε τις προθέσεις του.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, εάν είναι δυνατόν, αναβάλλετε σημαντικά ραντεβού και να αποφύγετε υπογραφές και συμφωνίες. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για νέα ξεκινήματα ή για να πάρετε ρίσκα. Προτιμήστε γνώριμες οδούς και ασφαλείς καταστάσεις και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, καθώς μπορεί να οδηγηθείτε σε σφάλματα. Εάν βρεθείτε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, μη διστάσετε να πάρετε τη συμβουλή κάποιου άλλου ατόμου που θα βλέπει τα πράγματα πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά.

Διαβάστε τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top