Τα σημάδια ότι ο σύντροφος σου σού λέει ψέματα

Μήπως ο σύντροφος σου δεν είναι και τόσο ειλικρινής;

Σύντροφος: Τα Σημάδια Ότι Σου Λέει Ψέματα

Είναι γενικός κανόνας ότι όσο περισσότερο γνωρίζουμε έναν άνθρωπο, τόσο πιο εύκολο μας είναι να αναγνωρίσουμε το πότε αυτός μας λέει ψέματα. Υπάρχουν ωστόσο και μερικά σημάδια που είναι αδιάψευστες ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Και πρέπει να τα έχεις φυσικά στο νου σου, αν κι εσύ νιώθεις ότι ο σύντροφός σου δεν είναι και πολύ ειλικρινής τελευταία.

5 συμβουλές για να γίνεις επαγγελματίας στο Dirty Talking

Αποφεύγει το να βρίσκεστε οι δυο σας

Τελευταία όλο κανονίζετε να βγαίνετε με τις παρέες σας σε δραστηριότητες οι οποίες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια να τα πείτε οι δυο σας, ενώ όταν γυρνάτε στην ιδιωτικότητα του σπιτιού δεν είναι ώρα για κουβέντες. Ίσως λοιπόν κάτι τρέχει.

Κατηγορεί εσένα ότι λες ψέματα

Ένα κλασικό τρικ όσων λένε συστηματικά ψέματα, δεν είναι άλλο από το να κατηγορούν τους άλλους για το ίδιο. Ή να τους βγάζουν τρελούς. Σε κάθε περίπτωση, η συμπεριφορά αυτή είναι ένα από τα μεγαλύτερα πιθανά red flags.

Οι πληροφορίες που μοιράζεται μαζί σου είναι ύποπτα πολλές ή λίγες

Είτε που θα σου λέει τα πάντα με ακραίες λεπτομέρειες, πράγμα που μαρτυρά ενοχή, είτε που θα σου λέει όσα λιγότερα γίνονται στη ζωή του. Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση κάπου χάνει.

5 πράγματα που πρέπει να ξεφορτωθείς για να φτιάξεις τη διάθεση σου

Κρύβει διαρκώς το κινητό του

Το κινητό του είναι πάντα στην τσέπη του και δεν το έχει αφήσει ούτε μια φορά σε κοινή θέα όπου θα μπορούσε να χτυπήσει και να το δεις. Μήπως κρύβει κάτι;

Είναι διαρκώς σε θέση άμυνας

Η αμυντική συμπεριφορά που έχει υιοθετήσει τελευταία ως προς τα πάντα έχει να κάνει προφανώς με το ότι κρύβει κάτι. Ίσως τα ψέματα που κατά καιρούς σου λέει.

Προσπαθεί να σου αποσπά την προσοχή

Με ένα δώρο, ένα ταξίδι ή μια οποιαδήποτε άλλη έκπληξη, είναι πολύ πιθανό, αν ο σύντροφός σου σου λέει το τελευταίο διάστημα για κάτι, να προσπαθεί να σου αποσπάσει την προσοχή. Μην τον αφήσεις όμως.

Πηγή: allyou.gr 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top