3 tips για να κρατήσετε ζωντανή μία μακροχρόνια σχέση

Το μυστικό για σχέσεις που κρατούν στον χρόνο

Ρουτίνα, υποχρεώσεις, άγχη, αλλά και το πέρασμα του χρόνου, που πολλές φορές γίνεται βάναυσο. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτά και το ίδιο συμβαίνει και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, πόσο μάλλον στις ερωτικές. Τι μπορεί να κάνει λοιπόν ένα ζευγάρι για να κρατήσει τη φλόγα ζωντανή, ακόμη και σε μια σχέση που κρατά πολλά χρόνια; Συνέχισε να διαβάζεις για τις τρεις συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις.

5 πράγματα που πρέπει να ξεφορτωθείς για να φτιάξεις τη διάθεση σου

Η καθημερινή συνήθεια της «επανένωσης»

Η στιγμή της «επανένωσης» του ζευγαριού στο τέλος της ημέρας είναι σημαντική για αυτό και πρέπει να πραγματοποιείται ένα μικρό «τελετουργικό», αν όχι κάθε μέρα, όσο πιο συχνά είναι δυνατό, ώστε να δημιουργεί ένα όμορφο αίσθημα ανυπομονησίας για να δει ο ένας τον άλλον. Μπορείτε να βλέπετε μαζί την αγαπημένη σας σειρά, να βγαίνετε για περπάτημα κοντά στο σπίτι ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο σας ευχαριστεί παρέα, μοιράζοντας ο ένας με τον άλλον να νέα τις ημέρας, τις σκέψεις και τα φιλιά σας.

4 αλλαγές που αν κάνεις το ΣΚ θα αλλάξει όλη σου η εβδομάδα

Δώστε προσοχή στο ταίρι σας

Πέντε λεπτά αδιάκοπης προσοχής στο ταίρι σας καθημερινά μπορεί να είναι πολύ πιο θετικά για ένα ζευγάρι από μια κοινή εβδομάδα γεμάτη υποχρεώσεις και άλλες κοινές δραστηριότητες. Δώστε στον άνθρωπό σας την προσοχή που χρειάζεται, συμβουλεύοντάς τον για κάτι που σας ζητά τη γνώμη σας ή όταν μοιράζεται μια ιστορία από τη δουλειά και την καθημερινότητα που είναι για εκείνον σημαντική. Το ίδιο θα κάνει και για εσάς.

Αναγνώριση της αξίας του άλλου

Μην ξεχνάτε ποτέ για ποιους λόγους ήρθατε εξαρχής κοντά, αναγνωρίζοντας διαρκώς ο ένας την αξία του άλλου. Νιώστε την ευγνωμοσύνη που βρεθήκατε μαζί στη ζωή και προσπαθήστε να εστιάζετε στα καλά και όχι στα ελαττώματά σας, που κανείς δεν ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν. Θα δείτε έτσι η σχέση σας θα διατηρηθεί δυνατή, ακόμη και μπροστά στο πέρασμα του χρόνου και σε ενδεχόμενες δυσκολίες που θα συναντήσετε.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top