3 πράγματα που αν κάνεις θα σε ερωτευτεί

Χρειάζεσαι μόλις 3 κινήσεις για να τραβήξεις την προσοχή του

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο playbook όταν μιλάμε για τον έρωτα και σίγουρα δεν καταφέρνουμε πάντα να κάνουμε αυτόν που μας ενδιαφέρει να μας ερωτευτεί. Υπάρχουν όμως και κάποια tips που σίγουρα αυξάνουν τις πιθανότητες. Συνέχισε να διαβάζεις ώστε να μάθεις ποιοι είναι οι τρόποι για να πετύχεις τον στόχο σου.

7 Tips για να βοηθήσεις τη σχέση σου να αντέξει στον χρόνο

Να είσαι ανοιχτή

Το να αποκαλύπτεις λεπτομέρειες για τη ζωή σου μπορεί να αυξήσει το ενδιαφέρον του άλλου για σένα. Μια μελέτη του πανεπιστημίου Harvard αποκάλυψε ότι το 79% των συμμετεχόντων προτιμούσε να βγαίνει με κάποιον που μιλά για τον εαυτό του και δε φοβάται να δώσει πληροφορίες για τις συνήθειές του, τα χόμπι του, για τους ανθρώπους που έχει στη ζωή του, αλλά και πολλά ακόμη.

3 πράγματα που αν κάνεις θα σε ερωτευτεί

Να είσαι πάντα ευγενική

Σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας το να λες «ευχαριστώ», όπως και γενικά το να είσαι πάντα ευγενική απέναντι στους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, μπορεί να δημιουργήσει συναισθήματα οικειότητας και συμπάθειας. Πάντα με την προϋπόθεση ότι δεν προσποιείσαι, αλλά πράγματι πιστεύεις στο να είσαι καλοσυνάτη απέναντι στον κόσμο.

Οι «άκαρδες-οι» του ζωδιακού

Διατήρησε επαφή με τα μάτια

Η οπτική επαφή μπορεί να οδηγήσει σε έναν δυνατό έρωτα και μια ακόμη πιο δυνατή σχέση, καθώς θέτει τα θεμέλια δημιουργίας δεσμών μεταξύ σας. Γι΄αυτό μην ξεχνάς κάθε φορά που μιλάς στο πρόσωπο που σου αρέσει να το κοιτάς στα μάτια.

Πηγή: allyou.gr 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top