Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/6/22 – 3/7/22

Ο Ιούνιος θα μας αποχαιρετήσει με μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το Παρασκευο- σαββατοκύριακο στο Breakfast@Star την Παρασκευή 24/6

Λίγο πριν μας εγκαταλείψει ο μήνας Ιούνιος θα μας αποχαιρετήσει με μια Νέα Σελήνη στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου στις 29/06/2022.

Οι «άκαρδες-οι» του ζωδιακού

Αυτό το φεγγάρι θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε μια επανεκκίνηση σε ζητήματα καρδιάς και θα φέρει σε πρώτο πλάνο το σπίτι, την οικογένεια και τους οικείους μας. Θα νιώσουμε πολύ ισχυρή την ανάγκη να ανήκουμε κάπου και θα αναρωτηθούμε εάν ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας κατανοεί σε βάθος όσα νιώθουμε και μας προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια.

Ωστόσο, όσο έντονο κι αν είναι το συναίσθημα αυτές τις ημέρες χρειάζεται μέτρο και λογική σε ό,τι κάνουμε, αφού το τετράγωνο που σχηματίζει αυτή η Νέα Σελήνη με τον Δία μάς κάνει επιρρεπείς σε υπερβολές. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια ευχάριστη και ευνοϊκή όψη για τα αισθηματικά μας, αφού θα έχουμε ευκαιρίες για εξόδους, διασκέδαση και νέες γνωριμίες. Δεν αποκλείεται μάλιστα σε κάποιους από εσάς να χτυπήσει την πόρτα ένας νέος έρωτας. Το κλίμα θα είναι ανάλαφρο και χαλαρό, επομένως απολαύστε την κάθε στιγμή στο έπακρο και ελάτε πιο κοντά με όσους αγαπάτε και σας κάνουν να περνάτε όμορφα.

Ο μήνας Ιούλιος μας υποδέχεται με μια πολύ δυναμική όψη η οποία θυμίζει ωρολογιακή βόμβα. Αυτή η όψη δεν είναι άλλη από το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που πραγματοποιείται το Σάββατο 02/07/2022. Οι επιθυμίες μας θα είναι έντονες τώρα και δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι τα πάθη μας κυριεύουν και η λογική δεν έχει καμία θέση εδώ. Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να πάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο των καταστάσεων και θα αντιδράσουμε έντονα εάν δεν κερδίσουμε αυτό που θέλουμε. Παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, επιθετικότητα, ζήλια, παράνοια και χειριστική συμπεριφορά, είναι μερικές από τις παρενέργειες αυτής της όψης, επομένως χρειάζεται ψυχραιμία πριν δράσουμε.

Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται άλλη μια απαιτητική όψη η οποία δυσκολεύει την επικοινωνία και αυτή είναι το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα. Η κρίση διαστρεβλώνεται και δεν μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα τι πραγματικά συμβαίνει ή να βγάλουμε συμπεράσματα για τις σχέσεις και τους ανθρώπους γύρω μας. Είναι πιθανό να λαμβάνουμε μπερδεμένα μηνύματα από τους άλλους ή από την άλλη εμείς να νιώθουμε ότι παρεξηγούνται τα λεγόμενα μας. Προσοχή λοιπόν σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, αφού θα είστε επιρρεπείς στην εξαπάτηση και το ψέμα.

Διαβάστε αναλυτικά την εβδομαδιαία ερωτική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top