Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 14/03/2022 – 20/03/2022

Από την αστρολόγο Άση Μπήλιου

Δείτε όσα είπε η Άση Μπήλιου για τη νέα Πανσέληνο στο Stars System του Σαββάτου 12/3

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα της σεζόν των Ιχθύων και μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για ημέρες αρκετά επεισοδιακές για την ερωτική μας ζωή.

Στις 17/03/2022 ο Ερμής θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνοντας αναπάντεχα νέα, συναρπαστικές γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Η καθημερινότητα μας θα πάρει μια απρόβλεπτη τροπή και θα νιώσουμε έντονη την ανάγκη να κοινωνικοποιηθούμε και να βάλουμε στη ζωή μας καινούριους ανθρώπους.

Στις 18/03/2022 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Αυτό το φεγγάρι μας διχάζει, αφού από τη μία ο Ήλιος στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί έντονα και ανεξέλεγκτα συναισθήματα και από την άλλη η Σελήνη στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου μας προσγειώνει και μας υπενθυμίζει ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις και τα «πρέπει». Καλούμαστε λοιπόν να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που πρέπει να αποβάλλουμε από τη ζωή μας και πού πρέπει να εστιάσουμε. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα είναι μια αρκετά βοηθητική όψη η οποία απαλύνει τα τραύματα μας και φέρνει έρωτες, γνωριμίες και νέες προοπτικές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Λίγο αργότερα, το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα μας χαρίσει έντονη σεξουαλικότητα και θα μας υπενθυμίσει πόσο μεγάλη εσωτερική δύναμη έχουμε. Αναζητάμε την ουσία και θέλουμε σχέσεις οι οποίες θα είναι μεταμορφωτικές και θα μας φέρουν σε επαφή με βαθύτερες αλήθειες του εαυτού μας.

Στις 19/03/2022 η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη η οποία τεστάρει τη σταθερότητα των σχέσεων και φέρνει απροσδόκητα γεγονότα ή συνειδητοποιήσεις που θα μας κλονίσουν. Οι αδέσμευτοι-ες θα προσελκύσουν εκκεντρικά άτομα και ασυνήθιστες καταστάσεις, ενώ οι δεσμευμένοι-ες θα νιώσουν την ανάγκη να επαναστατήσουν και να διεκδικήσουν περισσότερη ελευθερία μέσα στη σχέση τους, αλλά θα έρθουν αντιμέτωποι με αντιδράσεις από τον σύντροφό τους. Προσπαθήστε λοιπόν να μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα και να μην αντιδράτε σπασμωδικά εάν δε θέλετε να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας.

Στις 20/03/2022 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού και ξεκινάει επίσημα η άνοιξη. Τώρα θα βγούμε από την αδράνεια και θα βρούμε το θάρρος και την τόλμη να διεκδικήσουμε τα θέλω μας και να πάρουμε πρωτοβουλίες μέσα στις σχέσεις μας. Θα επιστρέψει ο ενθουσιασμός και η έξαψη στο ερωτικό κομμάτι και θα αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με περισσότερη αμεσότητα και ειλικρίνεια. Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι η εβδομάδα κλείνει με μια υπόσχεση για ανανέωση και ελπίδα για καλύτερες ημέρες.

Δείτε τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το δικό σας ζώδιο στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top