Σημάδια που δείχνουν πως ο σύντροφός σου είναι ο κατάλληλος

Πώς θα καταλάβεις πως βρήκες το άλλο σου μισό

Πολλές φορές οι άνθρωποι έχουμε την τάση να βλέπουμε τα αρνητικά στους ανθρώπους. Αυτό συμβαίνει και στις σχέσεις μας, όπου αντί να βλέπουμε τα καλά του συντρόφου μας, βλέπουμε αυτά που μας φωνάζουν να φύγουμε μακριά.

Τρεις μύθοι που θα καταρριφθούν όταν γίνεις μαμά

Αν όμως όντως έχεις βρει τον κατάλληλο γιατί να την διώξεις; Πιο κάτω σού παρουσιάζουμε τα 4 σημάδια που λένε ότι έκανες τη σωστή επιλογή συντρόφου και προτείνουμε να τον…κρατήσεις.

Κάθεται και συζητάει μαζί σου 

Η επικοινωνία και η συζήτηση που περιλαμβάνει τον αμοιβαίο σεβασμό και την έκφραση των σκέψεων, δείχνει ότι έχεις κάνει καλή επιλογή. Ακόμα και όταν δεν λύνονται όλα, υπάρχει αμοιβαία ανάγκη για εξέλιξη και ο ένας υπολογίζει τις ανάγκες του άλλου.

Είναι ευάλωτος (και δεν φοβάται να το πει)

Όταν έχεις πολύ καλή επαφή με τον εαυτό σου, δεν φοβάσαι να εκδηλώσεις όλες τις πλευρές. Είσαι ευάλωτος, κλαις, φοβάσαι και όλα αυτά είναι εντάξει. Όπως είναι εντάξει και το να τα κάνεις όλα αυτά μπροστά στους άλλους.

Σε αγαπάει και στο δείχνει 

Μπορεί να μην λέει συνέχεια σ' αγαπώ, αλλά μπορεί να σε χαϊδεύει, να σε παίρνει αγκαλιά για να νιώσεις ασφάλεια, να σε ακούει όταν δεν είσαι καλά και να σε φροντίζει. Ωστόσο, αν έχεις ανάγκη να ακούσεις ότι σε αγαπά, μπορείς να το ζητήσεις.

Και αγάπη και σεξ 

Το σεξ είναι τεράστιο κομμάτι της ερωτικής σχέσης, αλλά αν δεν υπάρχει πνευματική σύνδεση, επικοινωνία και αποδοχή, μιλάμε για μία σχέση χωρίς μέλλον.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top