Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 07/02/2022 – 13/02/2022

Από την αστρολόγο Άση Μπήλιου

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η σπάνια συνάντηση Αφροδίτης - Άρη;

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με άκρως ανατρεπτική και εκρηκτική διάθεση, αφού στις 08/02/2022 το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο φέρνει απρόσμενες εξελίξεις στα αισθηματικά, οι οποίες θα ταράξουν ακόμα και τις πιο σταθερές καταστάσεις.

Το τρίγωνο αυτό θα μας ωθήσει να διεκδικήσουμε την ανεξαρτησία μας και να απελευθερωθούμε από καταπιεστικές σχέσεις οι οποίες με κάποιο τρόπο μας κρατάνε πίσω. Η αδρεναλίνη και η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε την ένταση στη ζωή μας και να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Στις 11/02/2022 ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της λογικής, θα συναντήσει για δεύτερη φορά τον μυστηριώδη Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου, αφού στις 29/01/2022 είχαν συναντηθεί ξανά με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία. Η επικοινωνία μας με τους άλλους θα γίνει πιο βαθιά και ουσιαστική και θα μας δοθεί η ευκαιρία να αγγίξουμε ζητήματα τα οποία θεωρούσαμε ταμπού έως τώρα. Έχουμε την ανάγκη να διεισδύσουμε στο βάθος των καταστάσεων και να δούμε την αλήθεια πίσω από αυτό που μας παρουσιάζουν και δεν αποκλείεται να βγουν κάποια μυστικά στην επιφάνεια.

Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τις εμμονές σας, την καχυποψία σας, καθώς και τις αρνητικές σκέψεις που δεν έχουν καμία λογική βάση. Στις 12/02/2022 το τρίγωνο του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό θα σας βοηθήσει να εκλογικεύσετε τις καταστάσεις και να αντιμετωπίσετε την αλήθεια που ξεδιπλώνεται μπροστά σας με πιο ψύχραιμη και ξεκάθαρη σκέψη. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να κάνετε γνωριμίες και επαφές, οι οποίες με κάποιο τρόπο θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σας.

Διαβάστε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top