Τα πέντε πιο εκνευριστικά πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας

Τα πράγματα που μας εκνευρίζουν όταν πάμε σινεμά

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα γι’ άλλη μία φορά διάβασαν στους τηλεθεατές του breakfast@star ενδιαφέρουσες έρευνες.

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 27/12/2021 – 02/01/2022

Σίγουρα οι περισσότεροι αν όχι όλοι εκνευριζόμαστε με διάφορα μικροπράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας.

Ποια είναι όμως αυτά;

1. Πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά και μας εκνευρίζουν 

Πόσες φορές ξεκινήσαμε γεμάτοι χαρά να πάμε κάπου αλλά νευριάσαμε όταν είχε πολλή κίνηση και η διάθεσή μας χάλασε; Σίγουρα πολλές. 

Άλλο ένα πράγμα που εκνευρίζει τους ανθρώπους είναι επίσης όταν φτάνουν στον προορισμό τους αλλά δε βρίσκουν να παρκάρουν.

Άλλα πράγματα που, σύμφωνα με την έρευνα, τους σπάνε τα νεύρα είναι όταν αναγκάζονται καθημερινά να κάνουν test για τον κορωνοϊό, να γεμίζουν συχνότερα βενζίνη το αυτοκίνητό τους, και να πρέπει να καθαρίσουν το σπίτι επειδή έχουν καλεσμένους.

2. Τα πιο ενοχλητικά πράγματα στο σινεμά 

Σύμφωνα με έρευνα, υπάρχουν πράγματα που μας εκνευρίζουν ακόμα και όταν ξεκινάμε ευδιάθετοι για να πάμε να δούμε ταινία στο σινεμά.
Ποια είναι αυτά;
Τα κινητά τηλέφωνα, να σου χτυπάνε το κάθισμα, οι άνθρωποι που μιλάνε κατά τη διάρκεια της ταινίας, το δυνατό μάσημα ή ρούφηγμα ποτού, τα πόδια πάνω στο μπροστινό κάθισμα, αυτοί που έρχονται καθυστερημένοι, και αυτοί που φεύγουν στη μέση της ταινίας.

3. Τι γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα; Απίστευτη κι όμως αληθινή έρευνα

Μπορεί να σας φανεί παράξενο αλλά οι περισσότεροι δείχνουν να μην ξέρουν και πάρα πολλά για την ιστορία των Χριστουγέννων και τι ακριβώς γιορτάζουμε εκείνη την ημέρα.

1 στους 20 πιστεύει πως ο Ιησούς γεννήθηκε το Πάσχα, 1 στους 10 δεν ήξερε πως η Βηθλεέμ ήταν η πόλη του και ένα 10% δεν ήξερε πως ο χώρος γέννησης ήταν ένα στάβλος, δε γνώριζαν επίσης τα δώρα των Μάγων και άλλα στοιχεία της Γέννησης και 16% δεν είχαν στη μνήμη τους πως είχε 12 μαθητές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top