Τι μπορείς να πάθεις αν βγάζεις συνεχώς selfies

Ξύπνησες με κακή διάθεση; Τι να κάνεις

Δημοφιλείς έρευνες που έκλεψαν τις εντυπώσεις διάβασαν ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα στο breakfast@star.

Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις για το 2022

1.  Tι παθαίνεις αν βγάζεις συνέχεια selfies 

Για τα καλά στη ζωή μας έχουν μπει οι selfies όμως η Ελλάδα δεν κατέχει  την πρωτιά.

Σύμφωνα με την έρευνα η  Αγγλία είναι η χώρα των selfies, με τους κατοίκους να βγάζουν κατά μέσο όρο 12 φωτογραφίες τους την εβδομάδα. Δεύτερη είναι οι ΗΠΑ και η Γαλλία με 11 selfies την εβδομάδα και ακολουθούν οι Ισπανοί με 10.

Χρειάζονται 10 δευτερόλεπτα για να αποφασίσουν αν μια selfie «κόβει»– αλλά 25 λεπτά επεξεργασίας και φιλτραρίσματος πριν τη μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πόζα για το τέλειο selfie δημιουργεί προβλήματα με το κυριότερο το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα! Οι πλαστικοί χειρουργοί έχουν σημειώσει αύξηση των ανθρώπων με την πάθηση αυτή.

Η πάθηση προκαλείται από την επαναλαμβανόμενη κάμψη του καρπού προς τα μέσα για να τραβήξετε μια τέλεια selfie και τα πρώτα συμπτώματα είναι σπινθήρες με καρφίτσες και βελόνες στα δάχτυλα ή το χέρι. Αυτό έπαθε και η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία παραδέχτηκε πέρυσι ότι δεν έβγαζε πλέον selfie λόγω της πάθησης.

Βρείτε τον σημαντικότερο τομέα στη ζωή σας για το 2022

2. Είσαι σε κακή διάθεση σήμερα το πρωί; Έχουμε τη λύση! 

Πολλές φορές μας συμβαίνει να μην ξυπνάμε και με την καλύτερη διάθεση. Σύμφωνα με την έρευνα που διάβασαν η Ελίνα και ο Γιώργος αν είμασε κακόκεφοι είναι πιο πιθανό να στραφούμε στο φαγητό για να νιώσουμε καλύτερα, υποδηλώνουν νέα δεδομένα.
Μια έρευνα έχει βρει τις στρατηγικές που χρησιμοποιούμε όταν είμαστε σε κακή διάθεση και αποδεικνύεται ότι το 50% θα «φάει κάτι» για να νιώσει καλύτερα.

Και το πιο δημοφιλές φαγητό;

Για τους μισούς από τους ερωτηθέντες, ήταν «γλυκιές λιχουδιές», με τα «αλμυρά σνακ» να είναι στη δεύτερη θέση (38%). Δεν είναι μόνο το φαγητό που μας φτιάχνει τη διάθεσή μας – το ένα τρίτο από εμάς γυμναζόμαστε ή βγαίνουμε έξω για λίγο καθαρό αέρα.

Δείτε την εκπομπή Breakfast@star 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top